Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    viralspor
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • KİŞİSEL
    • YAZARLAR
    • TÜM SPORLAR
    • VİRALSPOR YOUTUBE
    viralspor
    Anasayfa » Blog » Gençlerbirliği İstanbul’da Dağıldı
    Yazarlar

    Gençlerbirliği İstanbul’da Dağıldı

    viralsporviralspor16 Mart 2025
    Facebook Twitter WhatsApp

    Trendyol 1.Lig 30. Haftasında İstanbulspor’a konuk olan Gençlerbirliği 5-0 ile ağır bir yenilgi aldı.

    Karşılaşmada her ne kadar istatistiklere göre topla oynama oranlarında yüzde 56’ya karşı 44 ile Gençlerbirliği önde çıksa da İstanbulspor’un haklı bir galibiyet aldığını söylemek gerek.

    İstanbulspor’un golleri Emir Kaan, Loshaj ve 3 gol atan Diarra’dan geldi. Bu arada 78.dakikada Diarra oyundan alınmasaydı, sonuç daha da ağırlaşabilirdi.

    Hüseyin Eroğlu’nun göreve gelmesiyle çıkış yakalayan ve 11 hafta boyunca yenilgi yüzü görmeyen Gençlerbirliği’ni bugün İstanbulspor önündeki oyunuyla tanıyamadım. Oyunun her anında hakimi olan İstanbulspor, oldukça hırslı, kararlı ve yerinde baskılı oyunuyla üstün taraf oldu.

    Karşılaşmada Alperen Babacan, Diarra ile sol kanattan gelen atakları karşılayamazken ortada Adem ve Nalepa, ileri de Metehan ve Popa beklenenin çok altında kaldılar. Kalede Erhan ise “Gelene geç” dedi ve sonuç 5-0.

    Gençlerbirliği’nin dinamosu Amilton’un sakatlanarak oyundan çıkması hücum gücünü, Sinan’ın kart cezalı olması da defansı olumsuz etkiledi.

    Dışardan gazel okumak gibi olmasın ama Gençlerbirliği hocası Hüseyin Eroğlu TV kanallarında magazin haberlerinde yer alırken İstanbulspor hocası Osman Zeki Durmaz’ın dersine çok iyi çalıştığını görüyoruz. Osman hoca, Gençlerbirliği oyuncularına hareket alanı bırakmayarak neredeyse adam adama bir oyun kurgulayarak haklı bir galibiyet aldı.

    Gençlerbirliği’nin Süper Lig hedefine ulaşması için ayaklarının yere basması ve son iki karşılaşmadan mağlup olarak ayrılmasının nedenlerini belirleyip derhal çözüm bulması gerek.

    Gençlerbirliği’nin kredisi tükeniyor.

    Alttan gelenler yetişti, üsttekiler de düşmüyor dikkat.

    Çorumspor mağlubiyetini “Yol kazası” olarak değerlendiren yönetimin İstanbulspor yenilgini nasıl değerlendireceğini de merak ediyorum.

    48 puanla 5.sırada kalan Gençlerbirliği, ligin 31. haftasında sahasında Şanlıurfaspor’u ağırlayacak.

    AHMET TEMÜRTÜRKAN

    Previous ArticleSüper Lig’den Düşen İlk Takım Belli Oldu
    Next Article Buse Naz Çakıroğlu Dünya İkincisi
    viralspor
    • Website

    Related Posts

    Gençlerbirliği’nde 350 bin Euro Bilmecesi

    18 Eylül 2025

    Gençlerbirliği’nden 4 Oyuncunun Sağlık Durumları Hakkında Açıklama

    18 Eylül 2025

    Adama Traore’nin 350 Bin Euro’su Kimin Cebine Girdi?

    18 Eylül 2025

    Gençlerbirliği Yöneticisi İsmail Geliç: Transferlerden Bizim Haberimiz Olmuyordu

    18 Eylül 2025
    Leave A Reply Cancel Reply

    Gençlerbirliği’nde 350 bin Euro Bilmecesi

    18 Eylül 2025

    Gençlerbirliği’nden 4 Oyuncunun Sağlık Durumları Hakkında Açıklama

    18 Eylül 2025

    Adama Traore’nin 350 Bin Euro’su Kimin Cebine Girdi?

    18 Eylül 2025

    Süper Lig ve 1. Lig’de 6. Hafta Maçlarını Yönetecek Hakemler Açıklandı

    18 Eylül 2025

    Basketbolda, Ankaragücü’nün İlk Maçının Programı Belli Oldu

    18 Eylül 2025
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • HAKKIMIZDA
    • KÜNYE
    • İLETİŞİM
    © 2025 viralspor

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.