Ankaragüçlü Bürokratlar Platformu, kongre sürecinde ellerini taşın altına koyma kararı aldı.
VİRALSPOR’un edindiği bilgiye göre, hepsi halen aktif görevde bulunan genel müdür, genel müdür yardımcıları, profesörler, daire başkanları, hakimler, başhekimler, doktorlar, banka müdürleri, defterdar yardımcıları, vergi dairesi müdürleri, Cumhurbaşkanı Külliyesi’nde çalışan bürokratlardan oluşan, tamamı Ankaragücü delegesi olan platform üyeleri güçlü bir yönetim oluşması için ismi aday olarak geçen iş insanları ile tek tek bir araya gelecek.
Bürokratlar, AK Parti ve MHP İl Başkanlarından da randevu alarak Ankaragücü’ne mali konularda destek taleplerini iletecekler.
Ankaragücü Bürokratları Platformu’nun, kulübün içinde bulunduğu durum ve kongreye ilişkin açıklaması şöyle:
“Bilindiği üzere önümüzde Kasım ayına kadar çözülmesi gereken çok ciddi bir mesele bulunmaktadır.
Ankaragücü yönetimi böylesine kritik bir dönemde olağanüstü genel kurul kararı almış durumdadır.
Bu süreçte kulübün Vergi ve SGK borçlarının yapılandırılması, “borcu yoktur” yazısının alınarak lisansın güvence altına alınması zorunludur.
Ne yazık ki sosyal medyada da gördüğümüz adaylık açıklamaları; kulübün sorunlarını çözmekten çok kişisel reklam amacı taşır bir görüntü vermektedir.
Oluşturulan bu kaos ortamında, krizi yönetmek, riskleri öngörmek ve çözüm üretmek için fazla zamanımız kalmamıştır.
Sevdası arma olan Ankaragüçlü Bürokratlar Ailesi olarak bu zorlu süreçte sessiz kalmamız mümkün değildir. Duyarlılığımız ve vizyonumuz gereği çözüm odaklı bir arayış içinde, taşın altına elimizi koyma kararlılığıyla yola çıkmayı planlıyoruz.
Bu sevdaya ömrünü adamış taraftarların tek dileği; köy kasabada değil, Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda Ankaragücü’nü Süper Lig’de görmektir.
Üzülerek ifade etmek gerekir ki; 115 yıllık çınarımız, varlığını tehdit eden tarihinin en zor günlerini yaşamaktadır.
Zaman daralmakta, yürekler yanmaktadır.
Artık gücü, sermayesi, vizyonu ve çözüm iradesi olan arma sevdalısı gerçek adayların ortaya çıkıp, takımı düştüğü yerden kaldırarak yeniden yüceltme zamanı gelmiştir.
Bu sebeple; iş insanları ve şehrin ileri gelenleriyle bir araya gelip kalıcı çözümler üretmek, kulübümüzü ayağa kaldırmak mecburiyetindeyiz.
Unutulmamalıdır ki; bu tarihi kulüp kimsenin reklam aracı değil,
Ankara’nın onuru,
İmalat-ı Harbiye ruhu
ve Milletin sevdasıdır.
ANKARAGÜÇLÜ BÜROKRATLAR PLATFORMU