Ankaragücü’nde geçmiş dönemlerden kalan alacaklarından dolayı sıkıntı yaşanan Tandoğan’daki altyapı çalışanlarına 1 maaş ödendi.
VİRALSPOR’un edindiği bilgiye göre, İsmail Mert Fırat döneminde uzun süre maaş alamayan altyapı çalışanlarına sonraki dönemlerde ara ara ödeme yapılsa da huzursuzluk yaşanıyordu.
Muhammet Yaman döneminde bir ara antrenmanlara çıkmama eylemi de yapan Tandoğan çalışanlarına önceki gün bir maaş ödeme yapıldı.
VİRALSPOR’un edindiği bilgiye göre çok yakın zamanda tüm Tandoğan çalışanlarına alacaklarının tamamı ödenecek. İlhami Alparslan yönetiminin bu konuda söz vermesi üzerine Tandoğan’da yüzler gülmeye başladı.
Öte yandan Ankaragücü Altyapı Koordinatörü Cengiz Paça, bugün Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nde anjiyo oldu.
Operasyonun son derece başarılı geçtiği, damarların tamamının açık olduğu belirlendi.
VİRALSPOR ailesi olarak Cengiz Paça hocaya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.




