Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, 2-1 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, ”İkinci yarı reaksiyondan memnunum ama yenilmek üzüyor. Memnun olanlar olmayanlar var. Biz mücadele edip ligde kalmaya çalışacağız.” dedi.
Çok erken bir gol yediklerini ifade eden Demirel, ”Çok erken bir gol yedik. İlk yarının bitimine 2’inci golü yiyince maç zorlaştı. İkinci yarı başlarken değişiklik yaptık, Galatasaray’ın da 60’dan sonra düştüğünü bildiğimiz için etkili olacaktık. Çok basit goller yedik. Bugüne özel bir şey değil. Daha önce de vardı. İkinci golün benzerini çok yedik bu sezon. Zaten Galatasaray ile oynadık. Kalan 4 maçta kazanacağımız maçlara çıkacağız. Hedeflediğimiz maçlar bunlardı. Galatasaray, Göztepe, Başakşehir’den ne alsak kar olacaktı. Kar imkanını elde edemedik. Biz mücadele edip ligde kalmaya çalışacağız. İkinci yarı reaksiyondan memnunum ama yenilmek üzüyor. Memnun olanlar olmayanlar var.” diye konuştu.
Kırmızı siyahlı ekibin teknik direktörü, Türkiye Kupası hakkında da açıklamada bulunarak, ”Türkiye Kupası’nda farklı kadroyla çıkarız. Ben bu takımdan umutluyum. İnşallah kupa ve lig maçlarında istediğimiz sonuçları alacağız. Ligde kalmak için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.




