Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.
Teknik Direktör Bernd Storck yönetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleştirilen haftanın son antrenmanına futbolcular, ısınma koşusu ve koordinasyon hareketleriyle başladı. 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam eden idmanın ikinci bölümünde kırmızı-siyahlı ekip, çabukluk ve reaksiyona dayalı eğlenceli oyun oynadı. Hazırlıklar, taktiksel varyasyonlar ve duran top organizasyonlarıyla sona erdi.
Konyaspor karşılaşması öncesinde Gençlerbirliği’nde cezalı oyuncu bulunmazken tedavileri devam eden Kevin Rodrigues ve Pedro Pereira’nın maç kadrosunda yer alması beklenmiyor.




