Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    viralspor
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • KİŞİSEL
    • YAZARLAR
    • TÜM SPORLAR
    • VİRALSPOR YOUTUBE
    viralspor
    Anasayfa » Blog » Gençlerbirliği Yeniden Takım Kuruyor
    Futbol

    Gençlerbirliği Yeniden Takım Kuruyor

    viralsporviralspor8 Temmuz 2018
    Facebook Twitter WhatsApp

    Süper Lig’e onursal başkanı merhum İlhan Cavcav’ın adının verildiği sezonda veda eden Gençlerbirliği, kadrosundaki yabancı futbolcu sayısını 17’den 10’a düşürdü.

    Teknik direktör Erkan Sözeri ile anlaşan kırmızı siyahlılar da, şu ana dek 12 futbolcuyla yollar ayrıldı.

    Kadrosundaki Belaruslu Siarhei Palitsevich’i Kazakistan’ın Kairat, Sırp Petar Skuletic’i Fransa’nın Montpellier takımına veren başkent takımı, İsveç vatandaşı Abdul Rahman Khalili, Hollandalı Elvis Manu, Fransız Dialo Guidile ve Florentin Pogba ile Sırp Marko Milinkovic ile sözleşme yenilemedi. Senegal asıllı Fransa vatandaşı defans oyuncusu Ousmane N’Diaye’yi 21 yaş altı takımına gönderen Gençlerbirliği’nde böylece sezon öncesi hazırlıklarında takımla çalışan yabancı futbolcu sayısı 7’ye düşürülmüş oldu.

    Türkiye Futbol Federasyonuna bildirilen kadroda statü gereği 1. Lig’de 10 yabancı futbolcuya yer verebilen kulüpler, maçlarda ise aynı anda 5 yabancı futbolcuyla sahaya çıkabiliyor. Kulübede ise 1 yabancı futbolcu bulunabiliyor.

    Başkent ekibinin geçen sezon Hırvatistan’ın Istra takımına kiraladığı Brezilyalı Renato Escobar Baruffi “Bady” ve Rumen Cosmin Matei, yeniden kırmızı siyahlı ekibe döndü.
    Fransız Stefane Sessegnon, İsveçli kaleci Johannes Hopf, Brezilyalı Jailton Paraiba ve Luccas Claro, Ganalı Kamal Issah, Karadağlı Aleksandar Scekic ve Azerbaycan Milli Takımı oyuncusu Deniz Yılmaz’ı kadrosunda bulunduran Gençlerbirilği’nin kamptaki yabancı futbolcu sayısı Bady ve Matei’nin dönmesiyle 9’a yükseldi.

    Gençlerbirliği, 5 yerli isimle de sözleşme yenilemedi.

    Takım kaptanlarından Uğur Çiftçi ile anlaşmayan kırmızı siyahlılar, şu ana kadar, tecrübeli futbolcular Serdar Özkan, Aydın Karabulut, Murat Duruer ve geçen sezonu toplam 96 dakikayla tamamlayan Mehmet Taş ile yollarını ayırdı.

    Bu arada, kırmızı siyahlılar şimdiye dek 4 transferle kadrosunu güçlendirdi.

    Gençlerbirliği, İskoçya ekibi Celtic’ten Nadir Çiftçi, Slovakya takımı Spartak Trnava’dan Yasin Pehlivan, Osmanlıspor’dan kaleci Hakan Arıkan ve Adanaspor’dan Bekir Yılmaz ‘ı kadrosuna kattı.
    Öte yandan kırmızı siyahlılar, TFF 2. Lig’de yer alan pilot takımı Hacettepe’den kaleci Übeyd Adıyaman, Soner Dikmen, Serdarcan Eralp, Berat Ayberk Özdemir ve Noyan Öz’ü, Kızılcahamam’daki kamp kadrosuna dahil etti.

    Previous ArticleSüper Lig’de Fikstür Çekiliyor
    Next Article Sivasspor’un Gündeminde Barcelona’dan Douglas Var
    viralspor
    • Website

    Related Posts

    Hüseyin Eroğlu: İkinci Yarı Bir Türlü Oyuna Giremedik

    26 Ekim 2025

    Gençlerbirliği 2. Yarıda Tanınmaz Haldeydi

    26 Ekim 2025

    Gençlerbirliği Evinde Kaybetti

    26 Ekim 2025

    Keçiörengücü’nde Sedat Ağçay Dönemi Sona Erdi

    26 Ekim 2025
    Leave A Reply Cancel Reply

    Hüseyin Eroğlu: İkinci Yarı Bir Türlü Oyuna Giremedik

    26 Ekim 2025

    Gençlerbirliği 2. Yarıda Tanınmaz Haldeydi

    26 Ekim 2025

    Ankaragücü Basketbolda Galip

    26 Ekim 2025

    Gençlerbirliği Evinde Kaybetti

    26 Ekim 2025

    Keçiörengücü’nde Sedat Ağçay Dönemi Sona Erdi

    26 Ekim 2025
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • HAKKIMIZDA
    • KÜNYE
    • İLETİŞİM
    © 2025 viralspor

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.