Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    viralspor
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • KİŞİSEL
    • YAZARLAR
    • TÜM SPORLAR
    • VİRALSPOR YOUTUBE
    viralspor
    Anasayfa » Blog » Ahmet Nur Çebi ve Hasan Şaş PFDK’da
    Futbol

    Ahmet Nur Çebi ve Hasan Şaş PFDK’da

    viralsporviralspor14 Şubat 2020
    Facebook Twitter WhatsApp

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi ve Galatasaray Futbol Takımı Antrenörü Hasan Şaş’ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti.

    Disiplin Sevkleri

    Hukuk Müşavirliği’nce 14.02.2020 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

    1- FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü’nün 11.02.2020 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-GMG KIRKLARELİSPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu Müsabakaları Statüsü’nün 6/13. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

    2- GALATASARAY A.Ş. Kulübü antrenörü HASAN GÖKHAN ŞAŞ’ın 12.02.2020 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-AYTEMİZ ALANYASPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki “hakareti” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi uyarınca 14.02.2020 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

    3- AYTEMİZ ALANYASPOR Kulübü görevlisi TEOMAN ERİŞ’in 12.02.2020 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-AYTEMİZ ALANYASPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

    4- BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü’nün 13.02.2020 tarihinde kulüp resmi internet sitesinde ve sosyal medya hesabında yayınlanan “sportmenliğe aykırı açıklamalar” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine,
    BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü Başkanı AHMET NUR ÇEBİ’nin 13.02.2020 tarihinde kulüp resmi internet sitesinde ve sosyal medya hesabında yayınlanan “sportmenliğe aykırı açıklamalar” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine verilmiştir.

    Previous ArticleAnkaragücü Fenerbahçe Hazırlıklarını Tamamladı
    Next Article Beşiktaş Zirve Yolunda Ağır Yara Aldı
    viralspor
    • Website

    Related Posts

    Faruk Koca: Murat Ağcabağ Başarsın, Özür Dileyeceğim

    21 Ekim 2025

    Süleyman Ören: Ankaragücü Başkanlığı’na Aday Olmaktan Vazgeçtim, Çünkü…

    21 Ekim 2025

    Kenan Yıldız’a Mükemmeliyet Ödülü

    20 Ekim 2025

    İsveç Ligi’nde Şampiyon, 800 Nüfuslu Balıkçı Köyünün Takımı Mjallby

    20 Ekim 2025
    Leave A Reply Cancel Reply

    Faruk Koca: Murat Ağcabağ Başarsın, Özür Dileyeceğim

    21 Ekim 2025

    Süleyman Ören: Ankaragücü Başkanlığı’na Aday Olmaktan Vazgeçtim, Çünkü…

    21 Ekim 2025

    Matey Kaziyski, 11 Yıl Aradan Sonra Yeniden Halkbank’ta

    21 Ekim 2025

    Kenan Yıldız’a Mükemmeliyet Ödülü

    20 Ekim 2025

    Ankaragücü’nde En Şanslı Başkan Adayı Kim?

    20 Ekim 2025
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • HAKKIMIZDA
    • KÜNYE
    • İLETİŞİM
    © 2025 viralspor

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.