Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    viralspor
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • KİŞİSEL
    • YAZARLAR
    • TÜM SPORLAR
    • VİRALSPOR YOUTUBE
    viralspor
    Anasayfa » Blog » Evde Hayat Var Deniyor Ama Futbolcuları Maça Çıkaracağız
    Futbol

    Evde Hayat Var Deniyor Ama Futbolcuları Maça Çıkaracağız

    viralsporviralspor28 Mayıs 2020
    Facebook Twitter WhatsApp

    Türkiye Futbol Federasyonu’nun Süper Lig’i 12 Haziran’da başlatma kararına Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay tepki gösterdi.

    Rıza Çalımbay’ın TRT Spor’a yaptığı açıklamalardan viralspor’un derledikleri şöyle:

    ”Normal bir lig oynanmayacak, farklı olacak. Umarım 2 maçta herkes alışır ve güzel bir süreç çıkar ortaya. Oynanmadan önce de sıkıntılar vardı, iptal edildiğinde 1 vaka vardı, şu an sayılar fazla. Sıkıntılı ve tatsız-tuzsuz bir lig geçecek gibi geliyor bana. Umarım hayırlısı olur. Sıkıntılı olan, ‘bitsin, oynansın da kurtulalım’ diyen oyuncular da var. Benim kendi fikrim ne kadar geç oynarsak o kadar iyiydi. Benim kafamdaki temmuz sonu veya eylül gibiydi.

    Maskesiz çıkmayın, evde kalın, evde hayat var deniyor ama futbolcuları maça çıkaracağız. Söylenenlerin 10 katı dikkat etmemiz gerekiyor. Elimizden gelen her şeyi yapıyorum. Kimse korkmuyorum veya tedirgin değilim diyemez.

    Bu 8 maç final maçları gibi. Bunlarda düşme, kalkma, şampiyonluk, hepsi söz konusu olan maçlar. Göreceksiniz performanslar çok etkilenecek, ummadığınız takımlar çok kötü veya çok iyi yere gelecek. Bazı oyuncularda performanslar inanılmaz düşecek veya yükselecek.

    Hem sahada hem kafa olarak hazırlamamız gerekiyor arkadaşlarımızı. Futbolcuları neden düşünmüyorlar anlamıyorum. Neden 1-2 veya 3 tane yakın olan şehirde oynatıp bitirmeyip de uzun süre herkese sıkıntı yaşatıyorlar? Tüm oyuncular onu istiyorlar. Yabancılarımız bir an önce oynansın da ülkemize dönelim diye dua ediyorlar. Maçlarımızı tek tek oynamanın ne şeyi var merak ediyorum. Kulüpler Birliği ve TFF biraz fedakarlık yapıp 1-2 şehirde yapabilirlerdi.

    Oynansın diye oynanan bir lig bu zaten artık. Seyircinin olmaması dezavantaj. Sahasında yenilmeyen tek takım biziz, seyircimizden muaf olacağız şimdi. Keşke tek şehir veya yakın olan 3 şehir şeklinde yapsalardı.”

    Previous ArticleAnkaragücü’nün Rakibi Gaziantep Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor
    Next Article Adil Koşullarda Bir Lig Oynanmayacak
    viralspor
    • Website

    Related Posts

    Ankaragücü’nde Hangi Futbolcu Kaç Maçta, Kaç Dakika Görev Yaptı?

    27 Nisan 2026

    Ankaragücü’nün En Golcüsü Mervan Yusuf Yiğit

    27 Nisan 2026

    1. Lig’de Son Hafta Maçlarının Programı Açıklandı

    26 Nisan 2026

    Keçiörengücü Evinde Hata Yapmadı

    26 Nisan 2026
    Leave A Reply Cancel Reply

    Ankaragücü’nde Hangi Futbolcu Kaç Maçta, Kaç Dakika Görev Yaptı?

    27 Nisan 2026

    Ankaragücü’nün En Golcüsü Mervan Yusuf Yiğit

    27 Nisan 2026

    Gençlerbirliği’nden Kümede Kalma Yolunda Dev Adım

    26 Nisan 2026

    Gençlerbirliği Taraftarıyla Galibiyete Ulaştı

    26 Nisan 2026

    1. Lig’de Son Hafta Maçlarının Programı Açıklandı

    26 Nisan 2026
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • HAKKIMIZDA
    • KÜNYE
    • İLETİŞİM
    © 2026 viralspor

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.