Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    viralspor
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • KİŞİSEL
    • YAZARLAR
    • TÜM SPORLAR
    • VİRALSPOR YOUTUBE
    viralspor
    Anasayfa » Blog » Ankaragücü’nde Pazdan ve Bolingi 2 Hafta Daha Yok
    Futbol

    Ankaragücü’nde Pazdan ve Bolingi 2 Hafta Daha Yok

    Metiner ErdemMetiner Erdem23 Aralık 2020
    Facebook Twitter WhatsApp

    METİNER ERDEM/VİRALSPOR-ÖZEL-Ankaragücü’nde hasta ve sakat oyuncuların çoğunluğu iyileşirken, Michal Pazdan ve Jonathan Bolingi’nin dönüşleri 2 haftayı bulacak.

    Konyaspor ve Hatayspor maçlarına 10’un üzerinde eksikle çıkan, 21 kişilik kadroyu genç oyuncularla doldurabilen Ankaragücü’nde, Gençlerbirliği maçında Torgeir Borven, Daniel Lukasik, Orkan Çınar ve Luka Adziç’in yarım devrelik de olsa dönmesiyle eli rahatlayan teknik sorumlu Mustafa Dalcı’ya 2 müjdeli haber daha geldi.

    Sarı Lacivertli kulübün sağlık ekibi İdris Voca ve Assane Diousse’nin de Beşiktaş maçında forma giyebilecek durumda olduklarlarını teknik heyete rapor etti. Covid-19 testi pozitif olan iki genç oyuncunun da karantina sürelerinin dolduğu, maç kadrosuna alınabilecekleri öğrenildi.

    Bu gelişmelerden sonra Ankaragücü’nde, Beşiktaş maçı öncesi eksik olarak kadro dışı bırakılan Alper Potuk’un yanı sıra Michal Pazdan ve Jonathan Bolingi kaldı. Pazdan ve Bolingi’nin dönüşlerinin en az 2 hafta daha süreceği bildiriliyor.

    MUSTAFA DALCI: KAZANMAK İSTİYORUZ

    Ankaragücü teknik sorumlusu Mustafa Dalcı, Beşiktaş’ın da son haftalarda oldukça formda olduğunu belirterek, “İki taraf için de çok zor bir maç olacak. Rakibin ismi önemli değil. Takımda moraller yerinde. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.

    GALİBİYET PRİMİ 30’AR BİN TL

    Konyaspor ve Hatayspor galibiyetleri, Gençlerbirliği deplasmanında alınan bir puandan dolayı yaklaşık 100’er bin lira prim kazanan Sarı Lacivertli futbolculara Beşiktaş maçını da kazanmaları halinde 30’ar bin lira daha prim ödenecek.

    Previous ArticleHalil İbrahim Pehlivan: Ayakta Kalan Kazanacak
    Next Article Süper Lig ve TFF 1. Lig’de Haftanın Hakemleri
    Metiner Erdem
    • X (Twitter)

    Related Posts

    Gençlerbirliği’nin Yeni Sezon Kamp Programı Belli Oldu

    26 Haziran 2026

    Çankaya’da Futbol Yazı Başlıyor

    26 Haziran 2026

    Arda Güler: Kötü Oynadık, Elendik… Ne Deseler Haklılar

    26 Haziran 2026

    A Milli Takımımız, Dünya Kupası’na Galibiyetle Veda Etti

    26 Haziran 2026
    Leave A Reply Cancel Reply

    Gençlerbirliği’nin Yeni Sezon Kamp Programı Belli Oldu

    26 Haziran 2026

    Çankaya’da Futbol Yazı Başlıyor

    26 Haziran 2026

    Arda Güler: Kötü Oynadık, Elendik… Ne Deseler Haklılar

    26 Haziran 2026

    A Milli Takımımızın Sonunu Yanlış Tercihler Getirdi

    26 Haziran 2026

    A Milli Takımımız, Dünya Kupası’na Galibiyetle Veda Etti

    26 Haziran 2026
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • HAKKIMIZDA
    • KÜNYE
    • İLETİŞİM
    © 2026 viralspor

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.