Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    viralspor
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • KİŞİSEL
    • YAZARLAR
    • TÜM SPORLAR
    • VİRALSPOR YOUTUBE
    viralspor
    Anasayfa » Blog » Ankaragücü’nde Faruk Koca Başkan Adayı
    Futbol

    Ankaragücü’nde Faruk Koca Başkan Adayı

    Esmer YiğitEsmer Yiğit24 Mayıs 2021
    Facebook Twitter WhatsApp

    Ankaragücü’nde Haziran ayında yapılacak kongrede mevcut yönetimde Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapan Faruk Koca’nın başkan adayı olduğu açıklandı.

    Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, Koca’nın 3-10 Haziran tarihlerinde yapılacak kongre aday olduğunu duyurduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

    ”Sevgili Ankaragüçlüler;

    Kulübümüz Olağan Genel Kurul sürecine girmiştir. Yönetim kurulumuz devam eden bu süreçte, kulübümüzün herhangi bir maddi kayba uğramaması için futbolcularla ve hukuki temsilcileri ile görüşmeler yapmaktadır.

    Yapılacak Olağan Genel Kurul’da ben Fatih Mert olarak aday olmayacağımı açıklamıştım. Yönetim kurulumuz ile yapmış olduğumuz istişareler sonunda, ekonomik olarak belli bir noktaya getirilen kulübümüzün bu durumunu koruması ve takımımızın tekrar Süper Lig’e çıkarılması için kongreye yönetim içerisinden bir adayla gidilmesine karar vermiş bulunuyoruz.

    Yönetim Kurulu Üyemiz ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlumuz sayın Faruk Koca’nın adaylıkla ilgili hiçbir şekilde talebi olmamasına rağmen, Ankaragücü nün ekonomik anlamdaki olumlu gidişatının devam ettirilmesi, ile birlikte kulübümüzün temsiliyeti anlamındaki gelinen iyi noktanın kaybolmaması adına, Yönetim Kurulumuzun ortak kararı ile yapılacak olağan Genel Kurulumuzda sayın Faruk Koca’ nın Başkan adayı olarak ilan edilmesine karar verilmiştir. Sayın Faruk Koca ise karara saygı duyduğunu ve sorumluluktan kaçmayacağını belirterek, kendisine duyulan güvene teşekkür etmiştir.

    Yapılacak olan kongrenin,  camiamıza ve Başkan adayımız Faruk Koca’ya hayırlı olmasını diliyorum.

    Saygılarımla…

    Fatih Mert

    MKE Ankaragücü Başkanı”

    Ankaragücü Genel Kurulu, Eryaman Stadyumu’nda 3 Haziran 2021 Perşembe günü saat 14.00’te, çoğunluğun sağlanamaması halinde ise ikinci toplantı 10 Haziran 2021 Perşembe günü aynı saatte ve aynı yerde gerçekleştirilecek.

    Previous ArticleFransa Ligue 1’de Şampiyon Bizim Çocuklar
    Next Article Adnan Karakaş ”Kürek Yarışı”
    Esmer Yiğit

    Related Posts

    Konyaspor, Recep Uçar ile Yollarını Ayırdı

    3 Kasım 2025

    TFF’den, Ankaragücü’nün Muğlaspor Maçının Saatinin Değiştirilmesi Talebine Yanıt Geldi

    3 Kasım 2025

    Ankaragücü’nden, Kastamonu Dönüşü Taraftarın Mağdur Edilmesi Hakkında Açıklama

    3 Kasım 2025

    İşte Ankaragücü Profesyonel Futbolcularının Sözleşme Başlangıç ve Bitiş Tarihleri

    3 Kasım 2025
    Leave A Reply Cancel Reply

    Konyaspor, Recep Uçar ile Yollarını Ayırdı

    3 Kasım 2025

    TFF’den, Ankaragücü’nün Muğlaspor Maçının Saatinin Değiştirilmesi Talebine Yanıt Geldi

    3 Kasım 2025

    Ankaragücü’nden, Kastamonu Dönüşü Taraftarın Mağdur Edilmesi Hakkında Açıklama

    3 Kasım 2025

    Çankaya’da Oryantiring Mücadelesi

    3 Kasım 2025

    İşte Ankaragücü Profesyonel Futbolcularının Sözleşme Başlangıç ve Bitiş Tarihleri

    3 Kasım 2025
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • HAKKIMIZDA
    • KÜNYE
    • İLETİŞİM
    © 2025 viralspor

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.