METİNER ERDEM/ÖZEL Ankaragücü Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Alparslan, VİRALSPOR aracılığıyla “futbolculara 9 Ocak Cuma günü ödeme yapacağız” sözünü vermişti, bir kez daha sözünü tuttu.
Alparslan, yurt dışında olan bir futbolcu hariç tüm futbolculara ve teknik heyete maaş ödemesi yaptıklarını, sözleşmesi sezon sonu sona erecek bazı oyuncularla 2 yıllık yeni sözleşme üzerinde anlaşma sağlandığını söyledi.
İlhami Alparslan VİRALSPOR’a yaptığı açıklamada, geçmişten alacakları olup noter kanalıyla ihtar çeken 7 futbolcudan 6’sının alacaklarını kısmen ödediklerini, kalanını da yakın zamanda ödeyeceklerini bildirdi.
Teknik direktör Recep Karatepe ve yardımcıları ile kadroda bulunan tüm futbolculara da birer maaş ödeme yaptıklarını kaydeden Alparslan, “Tüm futbolcularla tek tek oturduk, konuştuk, anlaştık. Düşük alacağı bulunanların alacaklarının tamamını, yüksek alacağı bulunanların kısmen ödemelerini yaptık. Her bir oyuncunun rızası alındı. Sözleşmesi sezon sonu sona erecek 4 önemli oyuncu ile 2 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaştık. Özgür Aktaş, tedavi için yurt dışında. Ona bir ödeme yapılmadı, o da Türkiye’ye döndüğünde parasını alacak” diye konuştu.
Alparslan, 20 Ocak’ta yapılacak olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olmadığını vurguladı, “Kulübün önde gelenleri ile görüşüp bir başkan adayı çıkarmaya çalışacağız” dedi.
İlhami Alparslan, ödemeleri yaptıktan sonra sosyal medya hesabından “sıkıntı yok” diye paylaşım yaptı.




