Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    viralspor
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • KİŞİSEL
    • YAZARLAR
    • TÜM SPORLAR
    • VİRALSPOR YOUTUBE
    viralspor
    Anasayfa » Blog » Ankaragücü’ne Transfer Yasağı Gelme İhtimali Oldukça Yüksek
    Futbol

    Ankaragücü’ne Transfer Yasağı Gelme İhtimali Oldukça Yüksek

    Metiner ErdemMetiner Erdem4 Haziran 2020
    Facebook Twitter WhatsApp

    Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, FIFA’daki 3 dosyadan dolayı Sarı Lacivertli kulübe transfer yasağı gelmesinin büyük ihtimal olduğunu söyledi.

    Fatih Mert, Tandoğan Tesisleri’nin açılışında medya mensuplarına yaptığı açıklamada, Thomas Heurtaux, Alessio Cerci ve Lukasz Szukala’ya olan toplam 4 milyon Euro tutarındaki borçtan dolayı FIFA’da dosyalarının bulunduğunu anımsattı.

    Bu dosyaların henüz karara bağlanmadığını ifade eden Mert, “Ancak yaz transfer dönemine kadar bir karar çıkabilir. Ankaragücü’ne transfer yasağı gelmesi ihtimali oldukça yüksek. Nasıl böyle sözleşmeler imzalanmış anlayamıyorum. Thomas Heutaux diye bir oyuncuyu ben hatırlamıyorum bile. Kaç maç oynadı bilmiyorum. Alessio Cerci’yi biliyorum ama inanın bu oyuncuyu bilmiyorum. 2 milyon 235 milyon Euro borç var bu oyuncuya. Bu sezon devre arası aldığımız 11 yabancı oyuncunun toplam maliyeti kadar. 11 futbolcunun maliyeti 3 milyon Euro, bu oyuncunun tek başına maliyeti 2 milyon 235 bin Euro. 3 futbolcuya toplam 4 milyon Euro borç gözüküyor. Yani 30 milyon lira. Pandemi döneminde kulübe bir kuruluşluk para girişi olmadı. Bu parayı, şu an ödememiz mümkün değil. Bu borçları yeniden yapılandırmak için futbolcularla yapılan görüşmelerden de bir sonuç alamadık. FIFA’nın kararını bekliyoruz” diye konuştu.

    MAAŞ İNDİRİMİ İÇİN GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI

    Kadrodaki futbolcularla maaşlarda indirim konusunda görüşmelere başlandığını da kaydeden Mert, “FIFA’nın, TFF’nin futbol ekonomisinin yüzde 30 daraldığına dair kararları var. Şu an bu rakamlar yüzde 50’ye ulaşmış durumda. Bu durumu futbolculara anlatıyoruz. Hiçbir futbolcumuzu zorlamıyoruz. Kararı onlara bırakıyoruz” ifadelerini kullandı. Hatıra Bilet Kampanyası’nın taraftarın isteği üzerine başlatıldığının altını çizen Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, “Sürekli para isteniyor diye eleştiriler vardı, bu yüzden bu tür organizasyonlar yapmıyorduk. Ama taraftar ısrarcı olunca böyle bir kampanya başlatmaya karar verdik. Çok yoğun katılım var, teşekkür ediyoruz” dedi.

    Previous ArticleGençlerbirliği Taktik Çalıştı
    Next Article Süper Lig Müsabakalarının Başlama Saatlerinde Değişiklik
    Metiner Erdem
    • X (Twitter)

    Related Posts

    Eyüpspor Orhan Ak’a Emanet

    13 Ekim 2025

    Ankaragücü’nde Prim Dopingi

    12 Ekim 2025

    Recep Karatepe: Hedefimiz Play-Off

    12 Ekim 2025

    Ankaragücü Deneyimli Kadrosuyla Rahat Kazandı

    12 Ekim 2025
    Leave A Reply Cancel Reply

    Eyüpspor Orhan Ak’a Emanet

    13 Ekim 2025

    Ankaragücü’nde Prim Dopingi

    12 Ekim 2025

    Recep Karatepe: Hedefimiz Play-Off

    12 Ekim 2025

    Ankaragücü Deneyimli Kadrosuyla Rahat Kazandı

    12 Ekim 2025

    Ankaragücü’nde Yüzler Gülüyor

    12 Ekim 2025
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • HAKKIMIZDA
    • KÜNYE
    • İLETİŞİM
    © 2025 viralspor

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.