Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    viralspor
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • KİŞİSEL
    • YAZARLAR
    • TÜM SPORLAR
    • VİRALSPOR YOUTUBE
    viralspor
    Anasayfa » Blog » Başkan Faruk Koca’dan Çarpıcı Açıklama
    Futbol

    Başkan Faruk Koca’dan Çarpıcı Açıklama

    viralsporviralspor15 Aralık 2022
    Facebook Twitter WhatsApp

    Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Süper Lig’in ikinci yarısı öncesi taraftar gruplarının temsilcileri ile Beştepe Tesisleri’nde bir görüşme gerçekleştirirken, çok aktif taraftar grupları olduğunu ve bugün bütün tribün gruplarını bir araya getirdiklerini söyledi.

    Başkan Faruk Koca, tribün gruplarının parçalı olmasının, bazı istismarlara sebep olduğunu ifade ederek, ”Bu istismarların önüne geçmek için kenetlenmemiz gerektiğini söyledim arkadaşlarımıza. Arkadaşlarımız da çok duyarlı davrandılar ve kendi aralarında çok büyük bir problem olmadığını belirterek Ankaragücü için ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını söylediler. Ben bütün tribün gruplarına teşekkür ediyorum. Bu sezon Ankara’da oynadığımız maçlarda çok ciddi cezalar aldık. Yaklaşık 1 milyon 866 bin lira ceza aldık. 1 milyon 60 bin lira da koltuk kırmadan dolayı bedel ödedik. Çok ciddi bedeller bunlar. Taraftarlarımızın tribün gruplarının buna fırsat vermemesi için, kendi aralarındaki rekabeti istismara dönüştürmemesi için düzgün bir fotoğraf vermemiz lazım. Bütün futbol takımlarına hatta dünyaya örnek olacak bir fotoğraf verelim istedik.Kulüp olarak içeride oynayıp ceza almayacağımız her maçta tribün gruplarını spor malzemeleriyle ödüllendirip, o malzemeleri altyapıdaki veya mahallelerdeki çocuklara vermeleri için krampon ve forma desteği veriyoruz. Federasyondan ceza almadığımız her maçtan dolayı taraftarı ödüllendirecek destekler isteyeceğiz. 19 Mayıs’a ciddi bir kültür ve camia olarak hazırlanmamız gerektiğini söyledik.” dedi.

    Faruk Koca, Gençlerbirliği ve Ankaragücü’nün Ankara’nın iki köklü kulübü olduğunu dile getirerek, ”Gençlerbirliği’nin son dönemde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle üzülüyoruz. Biz aynı platformda mücadele ediyorsa 90 dakika rakibiz. 90 dakikadan sonra dostluğumuz vardır. Bizden gelecek her türlü katkıyı biz sağlarız. Geçmiş dönemde İlhan Cavcav başkanlığında da Ankaragücü’ne jestler yapılmıştır. Geçenlerde Niyazi başkanla da konuştum, Gençlerbirliği’nin bu durumdan kurtulması için oyuncu desteği ve yapabileceğimiz ne destek varsa yaparız. Gençlerbirliği’nin bu duruma düşmesi bizi üzer. Gençlerbirliği camiasının da bunu yanlış anlamaması lazım. Bu destek sadece Gençlerbirliği’nin var olması, yaşaması, Süper Lig’e tekrar çıkması ve Süper Lig’de mücadele etmesi içindir. Biz Gençlerbirliği’nin var olması ve başarılı olması için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.” diye konuştu.

    Previous ArticleAnkaragücü-Tuzlaspor Kupa Maçı Antalya’da oynanacak
    Next Article Gençlerbirliği Transfer Yasağını Kaldırdı
    viralspor
    • Website

    Related Posts

    Ankaragücü’nün Transfer Yasağı Dosyası 32 Oldu

    5 Mart 2026

    İlhami Alparslan’ın 2 Hayali: Ankaragücü Vakfı, İmalat-I Harbiye Üniversitesi

    5 Mart 2026

    Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Hafta Heyecanı

    4 Mart 2026

    TFF 2. Lig’de 2025-2026 Sezonu’nda Yükselme ve Düşme Kriterleri… Play-Off Hangi Yöntemle Oynanacak?

    3 Mart 2026
    Leave A Reply Cancel Reply

    Ankaragücü’nün Transfer Yasağı Dosyası 32 Oldu

    5 Mart 2026

    İlhami Alparslan’ın 2 Hayali: Ankaragücü Vakfı, İmalat-I Harbiye Üniversitesi

    5 Mart 2026

    Uluslararası Olimpiyat Komitesi: 70 Yaşına Giren Üyelerin Kayıtlarını Silin

    5 Mart 2026

    Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Hafta Heyecanı

    4 Mart 2026

    TFF 2. Lig’de 2025-2026 Sezonu’nda Yükselme ve Düşme Kriterleri… Play-Off Hangi Yöntemle Oynanacak?

    3 Mart 2026
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • HAKKIMIZDA
    • KÜNYE
    • İLETİŞİM
    © 2026 viralspor

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.