Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    viralspor
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • KİŞİSEL
    • YAZARLAR
    • TÜM SPORLAR
    • VİRALSPOR YOUTUBE
    viralspor
    Anasayfa » Blog » Emre Belözoğlu: Kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğim
    Futbol

    Emre Belözoğlu: Kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğim

    viralsporviralspor26 Mayıs 2024
    Facebook Twitter WhatsApp
    Fotoğraf: ABDURAHMAN ANTAKYALI

    Ankaragücü’nün deplasmanda Trabzonspor’a 4-2 mağlup olmasının ardından Süper Lig’e veda etmesi nedeniyle teknik direktör Emre Belözoğlu, ”Bunu Ankaragücü camiasına yaşatan kişilerden biri olduğum için kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğim.” dedi.

    Emre Belözoğlu, “Bunu Ankaragücü camiasına yaşatan birisi olmam itibarıyla, sorumluluğu almam gereken en önemli kişilerden biri olmam itibarıyla Ankaragücü çok daha güzel günleri hak ediyor. Hayatımın en büyük acı tecrübesini yaşadım. Hiçbir zaman kalbimin hiçbir yerinde his etmeyeceğim bir duyguydu bu. Ömrümün sonuna kadar da Ankaragücü’ne bunu yaşatan kişilerden birisi olarak kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğim. Çok üzgünüm. Herkes hakkını helal etsin, benden yana helal olsun. Bugün gelinen noktada söylenecek sadece bunlar olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

    Emre Belözoğlu, istifası ile ilgili olarak ise “Ben İsmail Başkan ve Yusuf Bey’le görüşüp en kısa zamanda bir karar veririm. Bunu da ilk siz öğrenirsiniz. Kimseyle görüşmedim. İyi günler, kötü günler oldu bir ayrılık olacaksa da ben hep yakışır halde olması gerektiğini düşünüyorum. Çok sıcak bugün değil. Ama söylemem gerekenler olduğunu düşünüyorum. Hiç kimseyi kırmak değil. Buraya gelirken çok büyük hayallerle ve hedeflerle geldim. Herkesten çok özür diliyorum. Affına sığınıyorum. Bunu bu camiaya yaşatan biri olarak bunun vicdanıyla yaşayacağımı samimiyetle söyleyebilirim” diye konuştu.

    Ankaragücü’nün Trabzonspor’a yenilerek ligden düşmediğini belirten Belözoğlu, “Sahanın içinde ne MKE Ankaragücü’nün ne de Trabzonspor’un birbirine ihtiyacı var. Futbol müsabakası, Abdullah Avcı, benim hocam Trabzonspor’un başarısı için her şeyi yapacak. Ben de Ankaragücü’nün başarısı için inanın her şeyi yaptım. Futbol bu. Ankaragücü, Trabzonspor’a yenildiği için küme düşmedi. Bu acıyı içimde yaşayacağımı samimiyetle söyleyebilirim. Burada çalışmak, çok büyük bir şerefti, bu acı tecrübeyi yaşamak da bana nasipmiş. Gerçekten başımıza gelecek diye düşünmezdik” diye konuştu.

    Previous ArticleAnkaragücü Süper Lig’e Veda Etti
    Next Article Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu: Ankara Takımlarına Sahip Çıkma Zamanı
    viralspor
    • Website

    Related Posts

    Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Hafta Heyecanı Başlıyor

    2 Mart 2026

    Levent Şahin: Bu 1 Puan Bizim İçin Çok Kıymetli Olacaktır

    1 Mart 2026

    Gençlerbirliği Ateşle Oynuyor

    1 Mart 2026

    İlhami Alparslan: Birlikte Başaracağız

    1 Mart 2026
    Leave A Reply Cancel Reply

    Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Hafta Heyecanı Başlıyor

    2 Mart 2026

    Gençlerbirliği’nde Kazanma Hırsı Kalmamış

    1 Mart 2026

    Gençlerbirliği’nde Korkutan Tablo

    1 Mart 2026

    Gençlerbirliği’nde İşler İyi Gitmiyor

    1 Mart 2026

    Levent Şahin: Bu 1 Puan Bizim İçin Çok Kıymetli Olacaktır

    1 Mart 2026
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • HAKKIMIZDA
    • KÜNYE
    • İLETİŞİM
    © 2026 viralspor

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.