Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    viralspor
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • KİŞİSEL
    • YAZARLAR
    • TÜM SPORLAR
    • VİRALSPOR YOUTUBE
    viralspor
    Anasayfa » Blog » Gazi Ercüment Tekin: İki Belediye Dışında Söz Verilen Hiçbir Katkı Kulübe Ulaşmadı
    Futbol

    Gazi Ercüment Tekin: İki Belediye Dışında Söz Verilen Hiçbir Katkı Kulübe Ulaşmadı

    Metin SevimliMetin Sevimli9 Temmuz 2025
    Facebook Twitter WhatsApp

    MKE Ankaragücü Başkanı Gazi Ercüment Tekin, iki belediye dışında söz verilen hiçbir katkının kulübe ulaşmadığını açıkladı.

    Gazi Ercüment Tekin, 11 Temmuz Cuma akşamına kadar 23 milyon 500 bin TL ödeme yapmak zorunda oldukları ifade etti.

    Sarı lacivertli kulübün başkanı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

    ”BÜYÜK ANKARAGÜCÜ AİLEM,

    Cuma günü mesai bitimine kadar acil olarak ödememiz gereken tutar 23,5 milyon TL’dir. Bu ödeme, kulübümüz için hayati önem taşımaktadır.

    Ankaragücü, bu şehrin en büyük sivil toplum kuruluşudur. Bu nedenle, söz veren herkesin sözünü yerine getirmesini bekliyoruz.

    Sincan Belediye Başkanımız Sayın Murat Ercan ve Keçiören Belediye Başkanımız Sayın Mesut Özarslan’a katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

    Ancak üzülerek belirtmeliyim ki, bu iki belediyemiz dışında söz verilen hiçbir katkı kulübümüze henüz ulaşmamıştır.

    Bugüne kadar ayın 1’inde açıkladığımız tüm katkılar yönetimimizin yoğun çabalarıyla hayata geçirilmiştir.

    Daha önce başkan adayı olan ya da adı başkanlıkla anılan iş insanlarından şu ana kadar hiçbir destek gelmemiştir.

    Katkıda bulunanları nasıl açıklıyorsak, katkı sunmayanları da kamuoyuyla paylaşmaktan çekinmeyeceğiz.

    Bu şehirden ekmek yiyen herkes, Ankaragücü’ne katkı sunmakla mükelleftir.

    Dün itibarıyla toplam delege sayısı: 406

    Satılan kombine sayısı: 428

    IBAN üzerinden yapılan taraftar bağışı: 310.000 TL

    Ankaragüçlüyüm diyen herkesi topyekûn mücadeleye davet ediyorum.

    ŞEHİR BİZİM, ARMA BİZİM!

    YenidenDiriliş”

    Previous ArticleGençlerbirliği, Metehan Mimaroğlu ile Sözleşme Yeniledi
    Next Article Süper Lig ve 1. Lig Maçlarına T.C. Kimlik Kartıyla da Girilebilecek
    Metin Sevimli

    Related Posts

    Ankaragücü’nde Artık En Şanslı Aday Kim?

    16 Ekim 2025

    Ankaragücü’nün Karaman FK Maçının Hakemi Belli Oldu

    16 Ekim 2025

    Ankaragücü’nde Olağanüstü Genel Kurul Toplanamadı

    16 Ekim 2025

    Ankaragücü Başkanı Tekin, İki Dosya Hakkında Savcıya Bilgi Verdi

    16 Ekim 2025

    2 yorum

    1. ARAS BULUT on 9 Temmuz 2025 10:50

      ONURSAL BAŞKAN NE OLDU BEDAVADAN BAŞKANLIK YOK ÖYLE SEN KENDİ CEBİNDEN NE VERDİN MEHMET YİĞİNER NE VERDİ ÖNCE BUNLARI BİR AÇIKLA ÖYLE PARAYI BAŞKASI VERİP BAŞKANLIĞI SEN YAPACAKSAN SANANE GEREK VAR O ZAMAN ALİ İMDAT AMİGOSUDA YAPAR BU İŞİN SENİN TEK PROJEN PARAYI MİLLETTEN TOPLAYIP BAŞKANLIK YAPMAKMI ÖYLE BAŞKANLIĞI HERKES YAPAR ŞU YÖNETİMİNDEKİLER BEŞER MİLYON VERSİNLER SENDE DAHİL SONRA DİĞERLERİNE BAKARIZ

      Reply
    2. Çubukbeyi on 12 Temmuz 2025 12:43

      Ankaragücü Kongresi öncesinde ve sonrasında tükenen umutların, diğer Ankaragücü sevdalılarıyla birlikte bende de yeniden yeşerdiğine inanmak istedim. Güçlü bir yönetimin göreve geldiğine inananlardanım. Kulübün varlığını sürdürebilmesi için hayata geçirilmesi gereken düzenlemelerin, sorunların çözümüne yönelik adımlarla birlikte atılmaya başlanması sevindirici. Ancak gelinen noktada, başkan tarafından yapılan açıklamalardan anlıyoruz ki işler aslında pek de göründüğü gibi değil.

      Bazı önerilerde bulunmak isterim. Her zaman aklımın sesini dinlemeyi tercih eden biriyim; fakat zaman zaman yapılan açıklamaların yetersiz kaldığını düşünüyorum. Sorunlara çözüm odaklı yaklaşılmadığı kanaatindeyim. Bir yandan birlik ve beraberlikten söz edilirken, diğer yandan destek olanlar açıklanıyor, söz verip destek olmayanlar ise ifşa ediliyor. Bu durum, iyi niyetli görünse de tutarsızlık içeriyor ve maalesef dürüstlükle bağdaşmıyor.

      Camiden cemaatten para ister gibi ifadeler kullanılmasını doğru bulmuyorum. Samimiyetinize olan güvenimle şunu söylemek istiyorum: Lütfen ‘Ankara’yı yeniden fethetme’ çabasına girmeyin. Belediye başkanları, kendilerine destek veren siyasi partilerin mensuplarıdır.

      Görünüşte kendi iradeleriyle sorunları çözmeye çalışıyor gibi görünseler de, sizler de biliyorsunuz ki bu konuda siyasi irade buna pek de izin vermiyor.

      “Taşıma suyla değirmen dönmez derler. Delege konusunda hemfikiriz; ancak bugüne kadar sadece 400 küsur delegenin kayıt olması, size yeterince güven duyulmadığının bir göstergesi gibi görünüyor.”

      Taraftarların maddi durumu ortada; insanlar hayatın en zorlu ekonomik dönemlerinden birini yaşıyor. Bu şartlar altında kuru kuruya slogan üretmek, ailesini geçindirmeye çalışan insanlara zulüm olur.

      Unutmayın ki, günümüzde siyaset futbolun ahtapotu haline gelmiş durumda; para ise futbolun baş belasıdır. Aç ayı oynamaz misali, sahadaki oyuncular da artık sadece para için futbol oynuyor. Siz kalkıp futbolculara İmalat-ı Harbiye ruhunu anlatamazsınız. Bu, havanda su dövmekten farksız olur.

      Ankaragücü adına umutlu olmak, güzel duygularımız arasında yer alıyor; ancak durum, bir yanı açık ama diğer yanı çıkmaz sokak gibi görünüyor.
      Beklentiler oldukça büyük, fakat taraftarların bir kısmının artık bir beklenti içinde olduğunu sanmıyorum.
      Hayırlısı olsun.
      Selamlar.

      Reply
    Leave A Reply Cancel Reply

    Ankaragücü’nde Artık En Şanslı Aday Kim?

    16 Ekim 2025

    Ankaragücü’nün Karaman FK Maçının Hakemi Belli Oldu

    16 Ekim 2025

    Ankaragücü’nde Olağanüstü Genel Kurul Toplanamadı

    16 Ekim 2025

    Ankaragücü Başkanı Tekin, İki Dosya Hakkında Savcıya Bilgi Verdi

    16 Ekim 2025

    Ankaragücü’nün Transfer Yasaklı Dosya Sayısı 19’a Yükseldi

    16 Ekim 2025
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • HAKKIMIZDA
    • KÜNYE
    • İLETİŞİM
    © 2025 viralspor

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.