Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    viralspor
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • KİŞİSEL
    • YAZARLAR
    • TÜM SPORLAR
    • VİRALSPOR YOUTUBE
    viralspor
    Anasayfa » Blog » Gençlerbirliği, 90+7’de Nefes Alabildi
    Yazarlar

    Gençlerbirliği, 90+7’de Nefes Alabildi

    viralsporviralspor25 Şubat 2024
    Facebook Twitter WhatsApp

    Gençlerbirliği, Manisa deplasmanında da son 5 maçtır unuttuğu galibiyeti hatırlamadı. Gençlerbirliği, 9 kişi kalan Manisa FK karşısında bir puanı, 90+7’de bulduğu gol ile alabildi.

    Trendyol 1. Lig’in 24. haftasında Manisa FK, Gençlerbirliği’ni sahasında ağırladı. Ligin ikinci sırasındaki güçlü Göztepe ile deplasmanda berabere kalan, 28 puanla 12.sırada yer alan Manisa FK, Gençlerbirliği maçının ilk yarısının karşılıklı ataklarla sonuçsuz geçtiğini izledik. Sanki her iki takım da birer puana razıydı.

    Ancak 2.yarı da işin rengi değişti. Bir dönem Gençlerbirliği’ni de çalıştıran Mustafa Dalcı, hücum hattını biraz daha güçlendirince, daha derli toplu ataklar yapan Manisa FK 53.dakikada penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan kaptan Oğuz Gürbulak, topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Gençlerbirliği’nin golünü ise, 90+7. dakikada Ensar Kemaloğlu uzaktan çektiği harika şut ile kaydetti ve beraberliği sağladı.

    Manisa FK’da maçın 75. dakikasında Sertan Tashkin ve 87. dakikasında Sandro Lima kırmızı kart gördü.

    Manisa FK’nın eksik kalmasıyla Gençlerbirliği’nin atakları daha da yoğunlaştı. Gençlerbirliği’nin oyunda dengeyi sağlaması için rakibin her zaman 10 kişi ile sahaya çıkması gerek herhalde.

    Ancak Gençlerbirliği, Manisa FK’nın 9 kişi kalmasıyla galibiyet için rakibini abluka altına alsa da saha önü ve içindeki paslaşmalardaki yanlışlıklar ve son vuruşlardaki beceriksizlikler eksilmez artarken aldığı puana dua etmeli.

    Takımda gözlediğim kadarıyla Musa, Buğra ve Jimmy Durmaz çok pas hatası yaptı. Ensar, Nzaba, Amilton ve Oğuzhan etkili oldu. Manisa FK’da ise yeni transferi Oskir ve J. Mary Gençlerbirliği’ni en fazla zorlayan oyuncular oldu.

    Bu sonuçla galibiyet hasreti 5 maça çıkan Gençlerbirliği 9.sırada yerini korudu ve 33 puana yükseldi.
    Gençlerbirliği, 4 Mart Pazartesi günü sahasında Şanlıurfaspor’u ağırlayacak.

    AHMET TEMÜRTÜRKAN

    Previous ArticleAdana Demirspor Başkanı Murat Sancak’tan İstifa Kararı
    Next Article Bahadır Han Güngördü’den Kötü Haber
    viralspor
    • Website

    Related Posts

    Gençlerbirliği 1 Puana Razı Oldu

    4 Ekim 2025

    Hüseyin Eroğlu: Her Geçen Gün Daha İyiye Gidiyoruz

    4 Ekim 2025

    Gençlerbirliği, Puanları Tek Tek Topluyor

    4 Ekim 2025

    Gençlerbirliği’nde Eksikler Can Sıkıyor

    3 Ekim 2025
    Leave A Reply Cancel Reply

    Keçiörengücü Farklı Kaybetti

    4 Ekim 2025

    Gençlerbirliği 1 Puana Razı Oldu

    4 Ekim 2025

    Hüseyin Eroğlu: Her Geçen Gün Daha İyiye Gidiyoruz

    4 Ekim 2025

    Gençlerbirliği, Puanları Tek Tek Topluyor

    4 Ekim 2025

    Futbolda Günün Sonuçları

    3 Ekim 2025
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • HAKKIMIZDA
    • KÜNYE
    • İLETİŞİM
    © 2025 viralspor

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.