Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    viralspor
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • KİŞİSEL
    • YAZARLAR
    • TÜM SPORLAR
    • VİRALSPOR YOUTUBE
    viralspor
    Anasayfa » Blog » Gençlerbirliği Seriye Devam Ediyor
    Yazarlar

    Gençlerbirliği Seriye Devam Ediyor

    viralsporviralspor1 Şubat 2025
    Facebook Twitter WhatsApp

    Gençlerbirliği, sahasında Alagöz Holding Iğdır FK’yı 2-0 yenerek galibiyet serisini sürdürdü ve 36 puanla 4.lüğe yerleşti. Gençlerbirliği’nin gollerini 4.dakikada Nalepa ve 86.dakikada penaltıdan Metehan Mimaroğlu kaydetti.

    Trendyol 1.Ligin 22.haftasında Gençlerbirliği, ara transfer döneminde aldığı 7 oyuncu ile kadrosunu güçlendiren Iğdır FK’yı evine puansız gönderdi.

    Antrenörü Hüseyin Eroğlu ile çıktığı 5 maçın 4’ünde galibiyet, birinde beraberlikle ayrılan Gençlerbirliği saha ve seyircisi önünde çıkışını sürdürdü.

    “Hatice’ye değil, neticeye bakacaksın” derler, Gençlerbirliği 3 puanı 2 golle aldı, tamam. Ancak oyunu sizi mutlu etti mi? 4.dakikada Amilton’un ortasına Nalepa’nın ceza sahası içinde arkası dönük vurduğu top tesadüfen arka kale direğine çarparak öyle ya da böyle gol oldu. Takım, daha maçın başında skoru korumak için geriye yaslanır mı?

    Özellikle her maçta mücadelesiyle, hırsıyla taraftarın gönlündeki Amilton’u bugün farklı gördüm. Amilton, bugün de çok çalıştı ama kendisine çalıştı ve çok bencilce oynadı. Iğdırlı oyuncular son vuruşlarda başarılı olabilselerdi sonucun Gençlerbirliği’ni üzebileceğini söylemem gerek. Bana göre Iğdırlı oyuncular, yeni transferleriyle beraber oynama yetisini kazandıklarında üst sıraları zorlayacaktır.

    Maçın istatistiklerine de bakacak olursak, Iğdır FK yüzde 73’e karşın Gençlerbirliği yüzde 23 oranında topla oynamış. Iğdır FK kullandığı 635 pasın yüzde 85’nde isabet sağlarken, Gençlerbirliği kullandığı 229 pasın yüzde 64’nde başarılı olabildi. Rakamlar, mağlup olsalar da üstün tarafın Iğdır FK olduğunu işaret ediyor.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında Iğdır FK’nın Regatten ve Et’hemi’nin oyuna girmesiyle hücum gücünü artırması üzerine Hüseyin Eroğlu, forveti Gökhan’ı oyundan alarak defansı Alperen ile güçlendirmeyi hedefledi.

    Iğdır FK, sağlı sollu ataklarıyla Gençlerbirliği’ni zorlarken geride bıraktığı açığı değerlendirmek de Metehan Mimaroğlu’na düştü. Metehan, takımına 84. Dakikada kazandırdığı penaltıyı gole çevirerek 3 puanı tabelaya yazdırdı.

    Aldığı galibiyetle 36 puanla 4.sıraya yerleşen Gençlerbirliği, 7 Şubat Cuma günü Esenler Erokspor’u ağırlayacak.

    AHMET TEMÜRTÜRKAN

    Previous ArticleHüseyin Eroğlu: Gençlerbirliği’nin yeri Süper Lig
    Next Article Gençlerbirliği Gözünü Süper Lig’e Dikti
    viralspor
    • Website

    Related Posts

    Gençlerbirliği’nde Galatasaray Maçı Hazırlıkları

    18 Kasım 2025

    Gençlerbirliği, Hazırlık Maçında Antalyaspor ile Karşılaştı

    16 Kasım 2025

    Başka Ankaragücü Yok, Bitirin Artık Tribünlerdeki Küskünlüğü

    15 Kasım 2025

    Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Eleme Turu Programı Açıklandı

    14 Kasım 2025
    Leave A Reply Cancel Reply

    Spor Hukuku Enstitüsü Başkanı Alpay Köse: 45 Gün Ceza Alanların Hepsinin Cezası İptal Olabilir

    19 Kasım 2025

    İşte Ankaragücü’nün 2. Lig Beyaz Grup’taki Rakiplerinin Ceza Alan Futbolcularının Tam Listesi

    19 Kasım 2025

    Ay Yıldızlılarımız İspanya’da Berabere Kaldı

    19 Kasım 2025

    Gençlerbirliği’nde Galatasaray Maçı Hazırlıkları

    18 Kasım 2025

    Ankaragücü’nde A Takım ve Altyapıya 7 Milyon Ödeme Yapılacak

    18 Kasım 2025
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • HAKKIMIZDA
    • KÜNYE
    • İLETİŞİM
    © 2025 viralspor

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.