VİRALSPOR/ÖZEL Ankaragücü Basın Sözcüsü Cem Koçyiğitoğlu, Miraç Şimşek’in transferinin başkan Gazi Ercüment Tekin’in başarısı olduğunu ifade ederek, “Mustafa Kaplan hocamız istesin Yusuf Emre Gültekin’i de getiririz“ dedi.
Koçyiğitoğlu, VİRALSPOR’a yaptığı açıklamada, Miraç Şimşek’in Mustafa Kaplan’ın kalmasını istediği oyuncular arasında yer aldığını ifade ederek, şunları söyledi:
“Maalesef eski yönetimin hataları sonucu oyuncuyla sözleşme yenilenmemiş, oyuncu da Keçiörengücü ile anlaşmış. Başkanımız Gazi Ercüment Tekin ilk günden itibaren bu işin peşini bırakmadı. Oyuncu ile ailesi ile sürekli temas halinde oldu. Sonuçta oyuncuyu ve ailesini ikna etti. Onursal başkanımız Mehmet Yiğiner de peşinatını vererek Miraç Şimşek’in takımda kalmasını sağladı.”
Sözleşmesinin bir yıllık olmasının oyuncu tarafının talebi olduğunu kaydeden Koçyiğitoğlu, “Sözleşmenin süresine çok da takılmamak gerek. Sezon sonunda daha uzun süreli olarak sözleşme yenileyebiliriz” diye konuştu.
Mustafa Kaplan’ın kalması yönünde rapor verdiği oyunculardan Diogo’nun yüksek ücret talep etmesinden dolayı transferinden vazgeçtiklerini anlatan Koçyiğitoğlu, “Stoper mevkisinde oynayacak çok iyi gençlerimiz var. Herkes forvet oyuncu konusunda sıkıntı yaşayacağımızı sanıyor. Ancak, Hoca’mızın bu konuda da sürprizleri var. Hazırlık maçları başlasın sizler de görürsünüz. Yusuf Emre Gültekin ile görüşmeler sürüyor. Mustafa Kaplan hocamız isterse Yusuf Emre Gültekin’i de getiririz” ifadelerini kullandı.
Koçyiğitoğlu, Miraç Şimşek’e verilen peşinatın ve diğer harcamaların 1 Ağustos’ta yayınlacak aylık bilançoda açıklanacağını bildirdi.
Ankaragücü Basın Sözcüsü, 1 Temmuz’dan beri Beştepe’de çalışan takımın 25 Temmuz’da Bolu’da kampa gireceğini, 2 Ağustos’taki TSYD Kupası dışında kamp süresince 4-5 hazırlık maçı oynanacağını kaydetti.
Koçyiğitoğlu, delege sayısının 500’ün üzerinde olduğunu, satılan kombine sayısının da 600’ü aştığını sözlerine ekledi.