Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    viralspor
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • KİŞİSEL
    • YAZARLAR
    • TÜM SPORLAR
    • VİRALSPOR YOUTUBE
    viralspor
    Anasayfa » Blog » ŞENOL GÜNEŞ’E SALDIRILDI İDDİASI
    Futbol

    ŞENOL GÜNEŞ’E SALDIRILDI İDDİASI

    viralsporviralspor11 Aralık 2017
    Facebook Twitter WhatsApp

    Beşiktaş’ın Kayserispor maçı sonrası Ahmet Çakar ve Sinan Engin, soyunma odasına giden Şenol Güneş’e bir kişinin saldırdığı ve deneyimli teknik adama yumruk attığı öne sürüldü.

    Takımların soyunma odasına gittiği sırada önce ses bombası patladığı ve daha sonra ise Şenol Güneş’e saldırıldığı ifade edildi. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu’nun saldırının ardından Şenol Güneş ile görüştüğü ve “İyi misiniz?” dediği ancak deneyimli teknik adamın ise “İyiyim ama bu nasıl iş, burada güvenlik görevlisi yok mu?” ifadelerini kullandığı öne sürüldü. Bu arada Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nün olayla ilgili olarak görüntüleri istediği ve gerekli işlemlere başlayacağı belirtildi.

    Ortaya atılan bu iddiaların ardından Kayserispor Başkanı Erol Bedir, canlı yayında flaş bir açıklama yaptı.

    Erol Bedir, “Beşiktaşlı yönetici Deniz Atalay ile görüştüm ve böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Ufak tefek tribünlerden tahriklerin olduğunu ve bunun her yerde yaşandığını dile getirdi. Ayrıca bizlere de teşekkür ettiler.” dedi.

    Erol Bedir’in sözlerinin ardından Ahmet Çakar bir iddia da daha bulundu ve ”Bence Kayseri’de Şenol Güneş’e tokat atıldı, ama Galatasaray maçı seyircisiz oynamasınlar diye sümen altı ediliyor” ifadelerini kullandı.

    BİZE VURSUNLAR SORUN DEĞİL

    “Devre arasında soyunma odasına giderken üzerinize ses bombası atıldı, ne diyeceksiniz?” sorusuna yanıt veren Şenol Güneş, “Ülkemiz güzel ülke, boşver o konulara girme. Kayseri güzel bir şehir, ne güzel seyircisi maça geldi. Biz o darbeleri yeni yemedik, eskiden beri yedik.” dedi.

    Bu sırada bir muhabirin “İstanbul’da da aynı şeyler olmuyor mu?” sözlerine sinirlenen Şenol Güneş, “Arkadaşım lütfen rahatsızlık verme. Soru soruyor, sen ne karışıyorsun? Ben olanı kapattım, biz vursunlar önemli değil. Benim için sorun değil. Ülkemiz güzel ülke, insanlarımız güzel insanlar. Bize de yapılsa normal karşılamamız lazım. Futbol da böyle, biz buna göre oynayacağız” şeklinde konuştu.

    Previous ArticleDeplasmanların yenilmez armadası: Ankaragücü / METİNER ERDEM
    Next Article UEFA’da dokuzunculuk Beşiktaş’ın final oynamasına bağlı / METİNER ERDEM
    viralspor
    • Website

    Related Posts

    Ankaragücü Farklı Yenildi

    23 Ocak 2026

    Futbolda Günün Sonuçları

    23 Ocak 2026

    Dünyanın En Çok Gelir Elde Eden 30 Futbol Kulübü

    23 Ocak 2026

    Elazığspor-Ankaragücü Maçı Ertelecek mi?

    23 Ocak 2026
    Leave A Reply Cancel Reply

    Ankaragücü Farklı Yenildi

    23 Ocak 2026

    Futbolda Günün Sonuçları

    23 Ocak 2026

    Dünyanın En Çok Gelir Elde Eden 30 Futbol Kulübü

    23 Ocak 2026

    Elazığspor-Ankaragücü Maçı Ertelecek mi?

    23 Ocak 2026

    Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Mehmet Şanal: Hedef Ligi İlk 10 İçinde Tamamlamak

    23 Ocak 2026
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • HAKKIMIZDA
    • KÜNYE
    • İLETİŞİM
    © 2026 viralspor

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.