Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    viralspor
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • KİŞİSEL
    • YAZARLAR
    • TÜM SPORLAR
    • VİRALSPOR YOUTUBE
    viralspor
    Anasayfa » Blog » TFF, Futbol Liglerinde Toplam 7 Takımın 3 Puanını Sildi… Aralarında Kayserispor da Var
    Futbol

    TFF, Futbol Liglerinde Toplam 7 Takımın 3 Puanını Sildi… Aralarında Kayserispor da Var

    viralsporviralspor30 Kasım 2023
    Facebook Twitter WhatsApp
    Fotoğraf: ABDURAHMAN ANTAKYALI

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2023-2024 kulüp lisans sürecinin sonuçlandığını açıkladı.

    TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak; en üst 3 lig olan Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig ve TFF 2. Lig’deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, Sportif, Futbol Sosyal Sorumluluk, Altyapı, Personel-İdari, Hukuki ve Mali Kriterlere göre inceledi.

    İncelemeler neticesinde Kurul; Trendyol Süper Lig’den; Bıtexen Antalyaspor, MKE Ankaragücü, Siltaş Yapı Pendikspor Futbol A.Ş. ve Vavacars Fatih Karagümrük, Trendyol 1. Lig’den; Astor Enerji Şanlıurfaspor, Boluspor, Eyüpspor, Gençlerbirliği, Kocaelispor, Sakaryaspor A.Ş., TEKSÜT Bandırmaspor, Tuzlaspor A.Ş. ve Ümraniyespor, TFF 2. Lig’den; Amed Sportif Faaliyetler, Ankaraspor, Bitexen Van Spor FK, Düzce Cam Düzcespor, Esenler Erokspor, Etimesgut Belediyespor, Denizlispor, GMG Kastamonuspor, Hes İlaç Afyonspor Kulübü, İnegölspor, İskenderunspor A.Ş., Isparta 32 Spor, Karacabey Belediye Spor A.Ş., Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Bld. Gençlik Ve Spor, Menemen Futbol Kulübü, Sarıyer, Serik Belediyespor, Somaspor ve Uşak Spor A.Ş. kulüplerine Ulusal Lisans verdi.

    Kurul bu toplantıda ayrıca, verilen süreler içerisinde eksikliklerini tamamlayamayan; Trendyol Süper Lig’ den Mondihome Kayserispor, Trendyol 1. Lig’den Altay, Bitexen Giresunspor, Erzurumspor FK, TFF 2. Lig’den Bursaspor, Nazilli Belediyespor ve Zonguldak Kömürspor A.Ş kulüplerine 3 puan tenzili cezası verdi.

    Böylelikle, 2023-2024 sezonu Kulüp Lisans ve Finansal Sürdürülebilirlik Süreci tamamlanmış olup, en üst 3 ligde yer alan kulüplerden 12’si UEFA, 46’sı Ulusal Lisans aldı. Ayrıca, Turkcell Kadın Futbol Süper Liginde yer alan kulüplerden 6’sı UEFA Lisansı aldı.

    Previous ArticleSüper Lig’in Gündemi Play-Off
    Next Article Beşiktaş Evinde Farklı Yenildi
    viralspor
    • Website

    Related Posts

    TFF 2. Lig’de 2025-2026 Sezonu’nda Yükselme ve Düşme Kriterleri… Play-Off Hangi Yöntemle Oynanacak?

    3 Mart 2026

    Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Hafta Heyecanı

    3 Mart 2026

    Süper Lig’de 26-27. Hafta Programları Açıklandı

    3 Mart 2026

    Ankaragücü’nde Altyapıya Müjde Kadir Gecesi’nde

    3 Mart 2026
    Leave A Reply Cancel Reply

    TFF 2. Lig’de 2025-2026 Sezonu’nda Yükselme ve Düşme Kriterleri… Play-Off Hangi Yöntemle Oynanacak?

    3 Mart 2026

    Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Hafta Heyecanı

    3 Mart 2026

    Süper Lig’de 26-27. Hafta Programları Açıklandı

    3 Mart 2026

    Ankaragücü’nde Altyapıya Müjde Kadir Gecesi’nde

    3 Mart 2026

    Ofsayt Kuralına, Tartışmaları Bitirecek Düzenleme Geliyor

    3 Mart 2026
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • HAKKIMIZDA
    • KÜNYE
    • İLETİŞİM
    © 2026 viralspor

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.