ESMER YİĞİT / ÖZEL Ankaragücü U-15 takımının yıldız adayı oyuncularından Korkmaz Kahraman, Beşiktaş’a transfer oldu.
VİRALSPOR’un edindiği bilgiye göre, Korkmaz Kahraman’ın ebeveynleri, genç oyuncunun eğitimi için Antalya’ya taşınacaklarını söyleyerek Ankaragücü’nden lisansını aldılar.
Antalyaspor ile anlaşan Korkmaz Kahraman da bu kulüple sözleşme imzalamak için ailesiyle birlikte Antalya’ya gitti.
Beşiktaş, uzun süredir takibinde olan oyuncunun boşa çıktığını öğrenince, oyuncu ve ailesini ikna etmek için Yönetim Kurulu Üyesi Celal Aral’ı görevlendirdi.
Antalya’ya giden Celal Aral, Korkmaz Kahraman’ı Antalyaspor’a imza atmaktan vazgeçirip İstanbul’a götürdü.
Tüm eğitim harcamaları Beşiktaş Kulübü tarafından karşılanacak Korkmaz kahraman, resmi sözleşme imzalayıp, siyah beyazlı forma ile maçlara çıkmaya başladı.
8 ve 10 numara mevkilerinde oynayan, kanatlarda da görev yapabilen Korkmaz Kahraman, uzaktan sert ve isabetli şutlarıyla dikkati çekiyordu.