Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    viralspor
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • KİŞİSEL
    • YAZARLAR
    • TÜM SPORLAR
    • VİRALSPOR YOUTUBE
    viralspor
    Anasayfa » Blog » Bernd Storck: Galatasaray’a Karşı İyi Bir Maç Çıkaracağımızı Düşünüyorum
    Futbol

    Bernd Storck: Galatasaray’a Karşı İyi Bir Maç Çıkaracağımızı Düşünüyorum

    viralspor xviralspor x14 Ekim 2026
    Facebook Twitter WhatsApp

    Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bernd Storck, “Barcelona maçında ofansif ve defansif olarak Galatasaray’ın neler yaptığını ve bizim neler yapabileceğimizi konuştuk. Çalışmalarımızla beraber Galatasaray’a karşı iyi bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum.” dedi.

    Süper Lig’in 8. haftasında evinde Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını İlhan Cavcav Tesisleri’nde sürdüren Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör Bernd Storck, “Galatasaray’ın Barcelona ile oynadığı maç gerçekten çok iyi bir maçtı. Barcelona çok iyi bir takım ama gördüğünüz gibi Galatasaray da öyle. Dünkü maçta 1 santimle herhalde ofsayt verildi. Eğer ikinci golü Galatasaray atabilseydi çok farklı bir maç izleyebilirdik. Oyuncularımla Barcelona maçında ofansif ve defansif olarak Galatasaray’ın neler yaptığını ve bizim neler yapabileceğimizi konuştuk. Çalışmalarımızla beraber Galatasaray’a karşı iyi bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum. Her maç bizim açımızdan önemli.” diye konuştu.

    Thalisson ise açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

    “Yeni hocayla çok kısa bir süre çalıştık ama kendisi de birçok şeyi değiştirmeye çalıştı. Son gün bir felsefe değişikliği oldu maçta ve biz o felsefeyi sahaya elimizden geldiği kadar yansıtmaya çalıştık. Son maçta bence takımımız takım ruhunu sahaya yansıttı ve son dakikaya kadar mücadelesini sürdürdü. Galip gelmek isterdik. 1 puanı son saniye de olsa alarak tüm bu emeklerimizin karşılığını aldık. Bu hafta da haftanın başından itibaren iyi çalışıyoruz. Çünkü çok önemli bir maça daha çıkacağız. Hazırlıklarımız iyi bir şekilde devam ediyor.”

    Previous ArticleAnkaragücü ve Gençlerbirliği Maçlarını Hangi Gün Oynayacak? İşte Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Müsabaka Programı
    Next Article Mansur Yavaş’tan Mehmet Yiğiner’e Hayırlı Olsun Ziyareti
    viralspor x
    • Website

    Related Posts

    Ankaragücü ve Gençlerbirliği Maçlarını Hangi Gün Oynayacak? İşte Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Müsabaka Programı

    14 Ekim 2026

    Gençlerbirliği PFDK’ya Sevk Edildi

    14 Ekim 2026

    Bunu Söyleyen Futbolcuya Direkt Kırmızı Kart

    13 Ekim 2026

    1. Lig’de Günün Sonuçları

    13 Ekim 2026
    Leave A Reply Cancel Reply

    Mansur Yavaş’tan Mehmet Yiğiner’e Hayırlı Olsun Ziyareti

    14 Ekim 2026

    Bernd Storck: Galatasaray’a Karşı İyi Bir Maç Çıkaracağımızı Düşünüyorum

    14 Ekim 2026

    Ankaragücü ve Gençlerbirliği Maçlarını Hangi Gün Oynayacak? İşte Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Müsabaka Programı

    14 Ekim 2026

    Gençlerbirliği PFDK’ya Sevk Edildi

    14 Ekim 2026

    Faruk Koca ve İsmail Mert Fırat’a Dava Açıldı mı? 

    13 Ekim 2026
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • HAKKIMIZDA
    • KÜNYE
    • İLETİŞİM
    © 2026 viralspor

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.