Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    viralspor
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • KİŞİSEL
    • YAZARLAR
    • TÜM SPORLAR
    • VİRALSPOR YOUTUBE
    viralspor
    Anasayfa » Blog » Beşiktaş Tahkim Kurulu’na Gitti
    Futbol

    Beşiktaş Tahkim Kurulu’na Gitti

    viralsporviralspor1 Mayıs 2018
    Facebook Twitter WhatsApp

    Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ile yapılan ve yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilen, sonrasında ise Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) verdiği derbinin kaldığı yerden oynanması kararına itiraz etti.

    Federasyonun derbi kararını TFF Tahkim Kuruluna taşıyan siyah-beyazlı kulüp, başvuruyu bugün gerçekleştirdi.

    Beşiktaş Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 3 Mayıs Perşembe günü kaldığı yerden oynanmasına karar verilen söz konusu derbi maça çıkmama kararını divan kurulunda görüştüklerini ve Beşiktaş camiasının bu kararın arkasında durduğunu vurguladı.

    Mahmutyazıcıoğlu, Tahkim Kuruluna başvurmalarına ilişkin ise “Beşiktaş camiasının seçilmiş yöneticileri olarak üzerimize düşen bütün sorumluluğu yerine getirmekle mükellefiz. Maça çıkmama kararı camiamızın doğruluğuna inanarak aldığı bir karardır ancak yıllar sonra ‘Niçin tahkime gidilmedi’ diye sorulmasını ve bu yüzden hesaba çekilmeyi istemiyoruz. Bu yüzden bütün hukuki girişimleri yapıyoruz. Tahkim Kuruluna yapılan itiraz da bu hukuki girişimlerden biridir.” ifadelerini kullandı.

    Şafak Mahmutyazıcıoğlu, TFF’nin hatalı bir karar verdiğini savunarak, “Beşiktaş’ın haklarını hukuk karşısında sonuna kadar savunacağız. Açıklanan kararın yanlış olduğunu kamuoyu biliyor. Alınan bu karar federasyonun talimatlarına, UEFA ve FIFA’nın emsal kararlarına aykırıdır. Bu hukuki hatanın düzeltilmesi için başvuruda bulunduk.” değerlendirmesini yaptı.

    Tahkim Kuruluna başvuru için geniş çaplı bir dilekçe hazırladıklarını belirten Mahmutyazıcıoğlu, şunları kaydetti:

    “Yaptığımız başvurunun ardından sonuç lehimize olmaz ise Beşiktaş aldığı kararı 3 Mayıs Perşembe günü uygulayacaktır ve sahaya çıkmayacaktır.”

    Previous Article19 Mayıs Spor Kompleksi Ankara Sporunun İpek Yolu’dur / ARTUN TALAY
    Next Article Ekrem Öztürk’ten Bronz Madalya
    viralspor
    • Website

    Related Posts

    Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Hafta Heyecanı

    4 Mart 2026

    TFF 2. Lig’de 2025-2026 Sezonu’nda Yükselme ve Düşme Kriterleri… Play-Off Hangi Yöntemle Oynanacak?

    3 Mart 2026

    Süper Lig’de 26-27. Hafta Programları Açıklandı

    3 Mart 2026

    Ankaragücü’nde Altyapıya Müjde Kadir Gecesi’nde

    3 Mart 2026
    Leave A Reply Cancel Reply

    Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Hafta Heyecanı

    4 Mart 2026

    TFF 2. Lig’de 2025-2026 Sezonu’nda Yükselme ve Düşme Kriterleri… Play-Off Hangi Yöntemle Oynanacak?

    3 Mart 2026

    Süper Lig’de 26-27. Hafta Programları Açıklandı

    3 Mart 2026

    Ankaragücü’nde Altyapıya Müjde Kadir Gecesi’nde

    3 Mart 2026

    Ofsayt Kuralına, Tartışmaları Bitirecek Düzenleme Geliyor

    3 Mart 2026
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • HAKKIMIZDA
    • KÜNYE
    • İLETİŞİM
    © 2026 viralspor

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.