Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    viralspor
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • KİŞİSEL
    • YAZARLAR
    • TÜM SPORLAR
    • VİRALSPOR YOUTUBE
    viralspor
    Anasayfa » Blog » Bu Hakemlerle Nereye Kadar?
    Yazarlar

    Bu Hakemlerle Nereye Kadar?

    viralsporviralspor11 Eylül 2022
    Facebook Twitter WhatsApp

    Spor Toto 1. Lig’in 5. haftasında Tuzlaspor’u ağırlayan Gençlerbirliği 90+6’da yediği golle yıkıldı.

    Eryaman Stadyumu’nda oynanan maçın 10.dakikasından sonra Gençlerbirliği ataklarını sıklaştırdı, ama forvet oyuncularının girdikleri pozisyonları bir türlü değerlendirememeleri sinirleri daha da gerdi.

    Oyunun bu devresinde Gençlerbirliği hücum oyuncuları gününde olsa, daha bu devrede farklı bir skora ulaşabilirdi.

    Bu arada Tuzlasporlu oyuncuların zaman zaman sertliğe başvurmaları ve hakem Ömer Faruk Turtay’ın Gençlerbirliği aleyhine kararları saç baş yoldurdu.

    51. dakikada Metehan Mert, Tuzlaspor’lu oyuncuyu ceza sahası önünde düşürünce “Son adam” olduğundan kırmızı kart gördü. Takımın en iyilerinden Metehan Mert, kalan sürede takımını eksik bıraktı.

    Eksik Gençlerbirliği karşısında ataklarını artıran Tuzlaspor 71. dakikada Abdoulaye Yahaya’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Yahaya, el kol hareketleriyle gol sevincini abartınca sarı kartı gördü.  Bu dakikadan sonra Tuzla neredeyse tek kale oynadı.

    Bu arada taraftarlar da hakemin kararlarına ve yönetime yönelik tepkilerini artırarak devam ettirdiler. Eryaman Stadında artan gergin hava, haliyle futbolcuları da etkiliyor. Bunu 88. dakikada beraberlik golünü atan Gökhan Gül’ün sevinç ve tepkiyle karışık ifadelerinde gördük.

    Gençlerbirliği golden sonra yeniden doğdu sanki. Takım 10 kişi ama oyuncular 12 kişilik oynuyor. Maçın berabere biteceğini beklerken, karşılaşmanın son anlarında 90+6’da Tuzlaspor, Adeniyi ile bir kez daha öne geçti ve maç Tuzlaspor’un 2-1’lik galibiyetiyle sona erdi. İşte o andan sonra oyuncuları alkışlayan seyircinin yönetime tepkisi de artarak devam etti.

    Bu sezon sahasında oynadığı 3 maçından sadece 1 puan çıkaran Gençlerbirliği, deplasmanda oynadığı Boluspor ve Göztepe maçlarından ise 4 puan aldı. Haftaya Gençlerbirliği Denizlispor deplasmanına gidiyor, dur bakalım ne olacak?

    AHMET TEMÜRTÜRKAN

    Previous ArticleSonucu Hakem Kararları Belirledi
    Next Article Arda Güler İçin Ali Koç, Jorge Jesus ile Görüştü
    viralspor
    • Website

    Related Posts

    Abdurrahim Dursun, Fıratcan Üzüm… Gençlerbirliği’ni Kıskanmak… “Bastır Ankaragücü”

    30 Nisan 2026

    Gençlerbirliği’nde İnanmayan Otobüse Binmesin

    27 Nisan 2026

    Gençlerbirliği’nden Kümede Kalma Yolunda Dev Adım

    26 Nisan 2026

    Gençlerbirliği Taraftarıyla Galibiyete Ulaştı

    26 Nisan 2026
    Leave A Reply Cancel Reply

    Recep Karatepe: Şampiyonluğa Oynamak Ya da Play-off’ta Olmak Mümkündü

    30 Nisan 2026

    Abdurrahim Dursun, Fıratcan Üzüm… Gençlerbirliği’ni Kıskanmak… “Bastır Ankaragücü”

    30 Nisan 2026

    Süper Lig ve 1. Lig’de Haftanın Maçlarında Görev Yapacak Hakemler

    30 Nisan 2026

    Avrupa’daki ASKİ Spor fırtınası

    29 Nisan 2026

    Süper Lig’de 33. Hafta Maçlarının Tamamı Aynı Gün Aynı Saatte Oynanacak

    29 Nisan 2026
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • HAKKIMIZDA
    • KÜNYE
    • İLETİŞİM
    © 2026 viralspor

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.