Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Emre Belözoğlu ve Edin Visca’yı göndermeye niyetinin olmadığını söyledi.
Gümüşdağ, Galatasaray’dan gönderilmesi gündemde olan Sneijder ile ilgili olarak, ”Sneijder şu anda Galatasaray’ın futbolcusu. Boşa çıkarsa değerlendiririz” ifadelerini kullandı.
Göksel Gümüşdağ’ın açıklamaları şöyle:
“Şampiyonlar Lig’i ön elemesi, orada turu geçemezsek UEFA Avrupa Lig’inde mücadele edeceğiz ve Süper Lig ve Türkiye Kupası hedeflerimiz var. Bunları alt alta topladığımız zaman, oyuncu vermek yerine takıma sıkı takviyeler yapmayı düşünüyorum.
Emre’yi Fenerbahçe’den aldığımız zaman kulübüyle ilişkisi kesilmişti. Ama şu anda bizim futbolcumuz ve onu verme niyetim yok. Fenerbahçe’den de resmi bir teklif gelmedi.”
“Şahsen Cengiz’in bir yıl daha kulüpte kalmasını arzuluyorum. Yeni hedefler peşinde onunda katkısı olacaktır.
Vısca için en son dün gece Trabzonspor kulübü Başkanı ile konuştum ve veremiyeceğimizi ilettim.”