Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    viralspor
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • KİŞİSEL
    • YAZARLAR
    • TÜM SPORLAR
    • VİRALSPOR YOUTUBE
    viralspor
    Anasayfa » Blog » Faruk Koca, Bombaları Bayram Sonrası Patlatacak
    Futbol

    Faruk Koca, Bombaları Bayram Sonrası Patlatacak

    Metiner ErdemMetiner Erdem28 Haziran 2023
    Facebook Twitter WhatsApp
    Fotoğraf: ABDURAHMAN ANTAKYALI

    METİNER ERDEM/ÖZEL MKE Ankaragücü, bayram sonrasında transfer bombalarını tek tek patlatmaya hazırlanıyor.

    Yeni sezon hazırlıklarına 3 Temmuz Pazartesi günü başlayacak Başkent ekibinde, iç transferde öncelik Ali Sowe’a verildi ve bu oyuncuyla gelecek sezon için de anlaşma sağlandı. Stelious Kitsiou ve Uros Radakovic’i de açıklayan Ankaragücü, iç transferde Hanousek ve Milson’a odaklanmış durumda.

    Hanousek için bonservisini elinde bulunduran Sparta Prag ile görüşen Ankaragücü, henüz orta noktada buluşamadı.

    Ancak, Ali Sowe’da olduğu gibi bonservisi Rus takımında olduğu için serbest oyuncu pozisyonunda olan Milson’la anlaşma an meselesi. Milson’un istekleriyle, Ankaragücü’nün teklifi arasında çok az bir fark bulunması, bu transferin de kısa sürede tamamlanacağını gösteriyor.

    Stoper mevkisinde Atakan Çankaya ile yeni sezonda da devam etmeyi düşünen Sarı Lacivertliler, Uros Radakovic, Nihad Mujakic’i öncelikle bir başka Türk oyuncu Mert Çetin ile takviye etmeyi düşünüyor. Mert Çetin’in bonservisini elinde bulunduran Hellas Verona’ya teklifte bulunan Ankaragücü, buradan bir sonuç alamazsa 4. stoper yabancı olacak.

    Bundesliga ekibi Augsburg ile kontratı sona eren Polonyalı kaleci Rafal Gikiewicz’le sözleşme imzalamaya ramak kala, bu oyuncu hakkında gelen raporlar transferin rafa kaldırılmasına neden oldu.

    Rafal’dan vazgeçen Ankaragücü, gelecek hafta içinde yine yabancı bir kaleci transferini bitirmeye çalışacak.

    Giresunspor ile sözleşmesini fesheden Riad Bajic ve boşta olan Hayrullah Bilazer transferlerinin yanı sıra Başkan Faruk Koca’nın bayramdan sonra peş peşe 5 transferi açıklaması bekleniyor.

    Bu transferlerden birinin kaleci, birinin Mert Çetin ya da yabancı stoper, birinin Tolga Ciğerci diğer ikisinin ise yabancı kanat oyuncuları olacağı öğrenildi.

    Bu sezon 7-8 oyuncu alacaklarını, bunların yüzde 90’ını kampa yetiştireceklerini söyleyen Faruk Koca, Riad Bajic ve Hayrettin Bilazer de bu 5 transfere eklendiğinde sözünü büyük ölçüde yerine getirmiş olacak.

    Bu arada, teknik direktör Tolunay Kafkas’ın gurbetçi oyunculara yönelik çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüğü, bazı futbolcular için İstanbul takımları ile rekabet içinde oldukları öğrenildi.

    Previous ArticleTolga Ciğerci Dönüyor
    Next Article 4 Kadın Milli Boksörümüz Olimpiyat Kotası Aldı
    Metiner Erdem
    • X (Twitter)

    Related Posts

    Gençlerbirliği Saraya Gitti

    18 Haziran 2025

    Gazi Ercüment Tekin’den Altyapıya Yakın Takip

    18 Haziran 2025

    Gaziantep FK, Efkan Bekiroğlu’nu İstiyor

    18 Haziran 2025

    Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur, Hafta Sonu Yapılan Genel Kurulu Değerlendirdi

    18 Haziran 2025
    Leave A Reply Cancel Reply

    Gençlerbirliği Saraya Gitti

    18 Haziran 2025

    Gazi Ercüment Tekin’den Altyapıya Yakın Takip

    18 Haziran 2025

    Gaziantep FK, Efkan Bekiroğlu’nu İstiyor

    18 Haziran 2025

    Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur, Hafta Sonu Yapılan Genel Kurulu Değerlendirdi

    18 Haziran 2025

    Ankaragücü’nden MKE’ye Ziyaret

    17 Haziran 2025
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • HAKKIMIZDA
    • KÜNYE
    • İLETİŞİM
    © 2025 viralspor

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.