Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    viralspor
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • KİŞİSEL
    • YAZARLAR
    • TÜM SPORLAR
    • VİRALSPOR YOUTUBE
    viralspor
    Anasayfa » Blog » Filenin Sultanları’na Korona Şoku
    Manşet

    Filenin Sultanları’na Korona Şoku

    viralsporviralspor21 Temmuz 2021
    Facebook Twitter WhatsApp

    A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem Dündar ve 6 sporcunun koronavirüs testi pozitif çıktı. Eda Erdem Dündar ve 6 arkadaşı, koronavirüs ile ilgili ‘soft’ karantinada olduğu için 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda açılış törenine katılamayacak.

    Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları açılış töreninde Eda Erdem Dündar’ın Türk bayrağını taşıma görevini üstleneceğini ama Japonya seyahati sırasında uçakta çıkan pozitif vaka sebebiyle hafif karantinada olduğundan dolayı açılış törenine katılamayacağını açıkladı.

    TVF’den yapılan açıklama şöyle:

    ”Tokyo Olimpiyatları’nda ülkemizi ve A Milli Kadın Voleybol Takımımızı gururla temsil edecek olan kaptanımız Eda Erdem Dündar, Olimpiyat Oyunları açılış töreninde bayrağımızı taşıma görevini üstlenecekti. Ancak, Japonya seyahati sırasında uçakta çıkan pozitif vaka sebebiyle, bazı oyuncularımız ile birlikte kaptanımız Eda Erdem Dündar da daha hafif koşulları olan soft karantinaya alınmıştır. Bu süreçte milli takımımız, antrenmanlarına devam etmiş, her gün PCR testi olmuş, herhangi bir olumsuzluk yaşamaksızın Olimpiyat Köyü’ne yerleşmiştir.
    Olimpiyat Oyunları kitapçığında, izole edilmiş ya da hafif karantinada olduğu değerlendirilen kişilerin; açılış törenine katılmalarına izin verilmeyeceği belirtildiğinden, kaptanımız açılış töreninde bayrağımızı taşıma görevini yerine getiremeyecektir.

    Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, konuyla ilgili şunları aktardı:
    “Sevgili kaptanımız Eda Erdem Dündar’ın yaşadığı bu talihsiz olaydan dolayı çok üzgünüz. Ülkemizin, bayrağımızın voleybol ile temsil edilecek olmasından çok gurur duyuyorduk. Fakat bu durum moralimizi bozmayacak, ülkemizi sahada en iyi şekilde temsil edeceğiz.“

    Eda ve arkadaşlarının 25 Temmuz Pazar günü Çin ile oynanacak ilk karşılaşmada sahaya çıkabileceği belirtildi.

    Öte Yandan, gelişmenin ardından Tokyo Olimpiyat Oyunları’nın açılış töreninde Türk bayrağını, milli yüzücüler Merve Tuncel ile Berke Saka’nın taşıyacağı duyuruldu.

    Previous ArticleNBA’de Şampiyon Milwaukee Bucks
    Next Article Skandal Sonuç, Skandal Maç yayını
    viralspor
    • Website

    Related Posts

    2. Lig Kırmızı Grup’un En Değerli 11’leri: Ankaragücü Kaçıncı Sırada? 

    30 Ağustos 2026

    Metin Diyadin: İlk Üç Haftada Alınan 7 Puan Gayet İyi

    29 Ağustos 2026

    A Milli Kadın Voleybol Takımımız Polonya Engeline Takıldı

    28 Ağustos 2026

    Başkan İlhami Alparslan, Ankaralıları Ankaragücü’ne Sahip Çıkmaya Davet Etti

    28 Ağustos 2026
    Leave A Reply Cancel Reply

    1. Lig’de Hafta İçi Maçlarının Hakemleri Açıklandı

    31 Ağustos 2026

    2. Lig Kırmızı Grup’un En Değerli 11’leri: Ankaragücü Kaçıncı Sırada? 

    30 Ağustos 2026

    Moral Bozmaya Gerek Yok

    29 Ağustos 2026

    Gençlerli Oyuncuların Tavan Yapan Özgüveni Başına İş Açacaktı

    29 Ağustos 2026

    Gençlerbirliği’nde Kadrosuzluğun Çaresizliği… 

    29 Ağustos 2026
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • HAKKIMIZDA
    • KÜNYE
    • İLETİŞİM
    © 2026 viralspor

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.