Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    viralspor
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • KİŞİSEL
    • YAZARLAR
    • TÜM SPORLAR
    • VİRALSPOR YOUTUBE
    viralspor
    Anasayfa » Blog » Gençlerbirliği, İlk Yarıdaki Oyununu 90 Dakikaya Yaymalı
    Yazarlar

    Gençlerbirliği, İlk Yarıdaki Oyununu 90 Dakikaya Yaymalı

    viralspor xviralspor x8 Kasım 2025
    Facebook Twitter WhatsApp

    Gençlerbirliği, Trendyol Süper Ligin 12. Haftasında sahasında ağırladığı Başakşehir’i 2-1 yendi.

    Kırmızı siyahlılar, oyunun sonlarında skoru koruma telaşına kapılınca zor da olsa 3 puanı kaptı.

    Teknik Direktör Volkan Demirel, Gençlerbirliği başında çıktığı 2. maçında galibiyeti yaşadı.

    İzmir Bölgesi’nden hakem Direnç Tonusluoğlu’nun yönettiği karşılaşmaya ev sahibi Gençlerbirliği baskılı başladı.

    Başakşehir’i sahasına hapseden Gençlerbirliği ilk 10 dakikada 3 net golü kaçırdı. Gautas’ın kafa şutu direkten döndü.

    Gençlerbirliği’nin baskılı oyunu 35. dakikada Thalisson’un golü getirdi ve devreyi 1-0 önde kapadı.

    Ancak 2. yarıda farklı bir Gençlerbirliği ve Başakşehir gördük.

    Başakşehir, 2. yarıya çok hızlı girdi. İlk atağında göstere göstere paslarla ceza sahasına giren Başakşehir, Shomurodov ile 46. dakikada beraberliği buldu.

    Gençlerbirliği oyuncuları, 2.yarıda özellikle defansı 10 dakika boyunca bocaladı, Başakşehir’in sağlı sollu ataklarına karşı mücadele verdiler.

    Ancak defansında açıklar bırakan Başakşehir, aldığı pasla rakip ceza sahasına giren Tongya’nın düşürülmesiyle 53. dakikada penaltıyla cezalandırıldı. Penaltıyı gole çeviren Nyang da takımını 2-1 öne geçirdi.

    Bu dakikadan sonra Gençlerbirliği formasıyla ilk 11’de ilk kez sahaya çıkan kaleci Velho’nun oyunu okuma konusunda sıkıntı yaşadığını gördük. Ancak Velho, 90+8’de Başakşehir’den Umut Güneş’in kaleye giden şutunu kale dibinden çıkararak gelecek için umut verdi diyebilirim. Fakat Erhan’ın yerini doldurabilmesinin de güç olduğunu söylemek isterim.

    Bu arada 88. dakikada Başakşehir atağında top ceza sahasında Gençlerbirliği oyuncusunun koluna çarparak yön değiştirdi. Hakem Direnç Tonusluoğlu VAR uyarısıyla pozisyonu inceledi ve penaltıyı vermedi. Ancak Eryaman Stadı’nda canlı izlediğim pozisyonda Gençlerli oyuncu kolunu açıyor ve vücut alanını büyütüyor. Yani hakem penaltıyı verse, kimse hayır demezdi diye düşünüyorum.

    Karşılaşmanın istatistiklerine baktığımızda ise Gençlerbirliği topla oynamada yüzde 68’e karşı yüzde 32 oranıyla öne çıkıyor.

    Maç boyunca Gençlerbirliği 4, Başakşehir 9 korner kullanmış.

    12 şutun 7’sinde Gençlerbirliği, Başakşehir ise 12 şutun 3’nde isabet sağlayabilmiş.

    Aldığı galibiyetle 11 puana ulaşan ve 13. sıraya yerleşen Gençlerbirliği, 22 Kasım Cumartesi günü Galatasaray deplasmanına çıkacak.

    AHMET TEMÜRTÜRKAN

    Previous ArticleGençlerbirliği’nden “Altın” Değerinde 3 puan
    Next Article Ankaragücü’nde Seri Sonu
    viralspor x
    • Website

    Related Posts

    Arda Çakmak: Yeni Statta Sadece Gençlerbirliği’nin Değil, Ankaragücü’nün de Maçlarını Oynaması Gerekiyor

    27 Mart 2026

    Süper Lig’de 29, 30 ve 31. Hafta Programı

    27 Mart 2026

    Ankaragücü Koşar Adım Play Off’a. Protokoldeki Önemli Konuklar…

    26 Mart 2026

    Gençlerbirliği, Kulübün Son Mali Tablosunu Paylaştı

    25 Mart 2026
    Leave A Reply Cancel Reply

    İlhami Başkan Bastırdı, Deplasman Yasağı Kalktı

    28 Mart 2026

    Ankaragücü Seyircisine Beykoz Anadoluspor Maçında Tribün Yasağı

    27 Mart 2026

    Arda Çakmak: Yeni Statta Sadece Gençlerbirliği’nin Değil, Ankaragücü’nün de Maçlarını Oynaması Gerekiyor

    27 Mart 2026

    Ziraat Türkiye Kupası’nda Çeyrek Final Programı Açıklandı

    27 Mart 2026

    Ankaragücü, Ulusal Kulüp Lisansı Alamadı, 3 Puanı Silindi

    27 Mart 2026
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • HAKKIMIZDA
    • KÜNYE
    • İLETİŞİM
    © 2026 viralspor

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.