Gençlerbirliği, Kazenga LuaLua ve Aaron Tshibola’ya imza attırdı.
İlhan Cavcav Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, ”Yeni oyuncuları aramızda gördüğüm için mutluyum. Gençlerbirliği için transfer henüz bitmedi. İlerleyen haftalarda yeni imza törenleri olacak” dedi.
Başkan Akdaş’ın konuşmasının ardından medya mensuplarının sorularını cevaplayan Aaron Tshibola, orta sahanın her yerinde oynayabildiğini ancak 6-8 numara pozisyonlarında kendisini daha rahat hissettiğini ve oyunu daha iyi yönlendirebildiğini düşündüğünü dile getirdi.
Kazenga LuaLua ise geçmişte ağabeyinin Türkiye’de oynaması sebebiyle transfer olmadan önce ağabeyiyle konuştuğunu ve Türkiye hakkında olumlu şeyler duyduğunu ifade etti. İngiltere ligleri haricinde bir ligde oynamamış olmasına dair sorulan soruya cevap veren LuaLua, bu durumun kendisini çok etkilemeyeceğini, hızlı bir şekilde adapte olmak istediğini ve bunu yeni bir meydan okuma olarak gördüğünü belirtti.
Yapılan açıklamaların ardından Kazenga LuaLua ve Aaron Tshibola, kendilerini 2 yıl süreyle Gençlerbirliği’ne bağlayan sözleşmeye imza attılar.