Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında Ankara Keçiörengücü’yle karşılaşacak olan Gençlerbirliği, Teknik Direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde çalışmalarını devam ettirdi. Yaklaşık olarak 1,5 saat süren ve yönetim kurulu üyelerinin de izlediği antrenmana, başkent ekibinin oyuncuları ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra dar alanda çeşitli pas organizasyonlarında bulunan kırmızı-siyahlılar, yarı sahada oynanan çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı.
Kırmızı-siyahlılar, yoğun geçen antrenmanın ardından, sponsorluk ve gelir getirici faaliyetlerden sorumlu Gençlerbirliği yönetim kurulu üyesi Oktay Yüksel’in saha kenarında hazırlattığı cağ kebabı ve baklavadan yiyerek güç depoladı.
SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALANDI
2023-2024 sezonunda Gençlerbirliği A takımının giyeceği şortun ön yüzü için sponsor olan Wish Car Rental ile başkent ekibi anlaşma imzaladı.
2023-2024 sezonunda Gençlerbirliği A takımının giyeceği şortun ön yüzü için güvenilir, güvenlikli, yenilikçi ve müşterisinden yana politikası ile kısa dönemde araç kiralama sektöründe ayrışan ve fark yaratan Wish Car Rental ile başkent ekibi sezon sonuna kadar sponsorluk anlaşması imzaladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, Başkan Vekili Arif Ölmez, Basın ve Sosyal Medyadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gaye Derekaya ile Wish Car Ankara Şube Müdürü Muratcan Berberoğlu katıldı.
Gençlerbirliği’ne sponsorlukla vermiş oldukları destekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Niyazi Akdaş, “Gençlerbirliği gibi köklü ve büyük bir kulübe vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı kulübümüz adına çok teşekkür ediyorum. Öyle umut ediyorum ki bizlerin çabası sizlerin de destekleriyle bu takımı elbirliğiyle yine ait olduğu Süper Lig’e çıkaracağız. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyor desteklerinden ötürü Wish Car Rental’a bir kez daha teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Gençlerbirliği gibi 100 yıllık bir kulübe destek vermekten mutluluk duyduklarını belirten Wish Car Rental Ankara Şube Müdürü Muratcan Berberoğlu ise “Gençlerbirliği, Ankara’nın ve Türk futbolunun en köklü kulüplerinden birisi. Böylesine köklü ve markalaşmış bir kulübe, sponsor olarak destek vermek, açıkçası bizleri de gururlandırıyor. Umarım bu sponsorluk anlaşması her iki taraf için de hayırlı olur.” ifadesinde bulundu.