Başkan Ali Koç ile sezona bambaşka bir yapılanmayla girmeye hazırlanan Fenerbahçe’de yeni teknik direktörün kim olacağı en çok merak edilen konu.
Dün bununla ilgili önemli bir gelişme yaşandı ve PSV’de son 4 sezonda 3 şampiyonluk yaşayan Phillip Cocu’nun, sarılacivertli kulüple anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Hücum futbolunu seven yapısıyla tanınan Cocu’nun menajeri Rob Jansen, dün son detayları görüşmek üzere İstanbul’a geldi.
Kadıköy’de başkan Ali Koç ile bir araya gelen menajer Jansen’in sözleşmedeki ayrıntıları belirlediği ve Cocu ile her konuda anlaşma sağlandığı öğrenildi.
Sarı lacivertli kulübün teklifini kabul eden Cocu’nun, yardımcılığını ise eski Fenerbahçeli Dirk Kuyt yapacak.
Fenerbahçe’de Phillip Cocu ile anlaşma sağlandığı haberleri medyada dolaşırken Aykut Kocaman ile de yolların ayrıldığı öğrenildi.