Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    viralspor
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • ANASAYFA
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • VOLEYBOL
    • KİŞİSEL
    • YAZARLAR
    • TÜM SPORLAR
    • VİRALSPOR YOUTUBE
    viralspor
    Anasayfa » Blog » Seçime Gideceğim Hodri Meydan
    Futbol

    Seçime Gideceğim Hodri Meydan

    viralsporviralspor11 Ağustos 2018
    Facebook Twitter WhatsApp

    Beşiktaş’ın 2018 yılı 3. Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda konuşan başkan Fikret Orman, seçim kararı alacağını ifade ederek, “Hodri meydan” dedi.

    Yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında seçim konusuna karar verileceğini söyleyen Orman, yeni bir yönetim kurulu listesi hazırlayacağını ifade etti.

    Fikret Orman’ın açıklamalarında öne çıkanlar şunlar:
    “Yapılacak yönetim kurulu toplantısında seçime gitme kararı alacağım. Aday olmak isteyenler çıkıp konuşur şimdi söylemek isteyenler vardır. Burası Beşiktaş Kulübü, isteyen herkes aday olabilir. Kamuoyuna ne söylemek istiyorsa gelir konuşur. Çok radikal kararlar alınması lazım. Bunları da ancak gücünü tam olarak almış bir yönetim kurulu ile yapabiliriz.
    Çok kısa sürede seçime gideceğiz. Yeni liste yapacağım ve yeni listeyle aday olacağım. Borcu düşürmek için projeleri olanlar, konuşanlar için fırsat. Bunu tenkit etmek değil de, nasıl yapacaklarını anlatsınlar biz de duyma fırsatı buluruz. Diyorum ki, hodri meydan. Herkes gelsin ne söyleyeceği varsa genel kurul önüne çıksın ve genel kurul da kararını verir.
    Aslında 2019 Mayıs’ta zaten seçim olacaktı ancak erken çekme kararı aldık. Daha diri, daha heyecanlı bir yönetim kurmamız lazım. Süreç insanları yormuş olabilir. Kırgınlıklar olabilir. Ama biz burada şahsımız için değil Beşiktaş için mücadele ediyoruz.”

    BORÇ AÇIKLANDI

    Beşiktaş’ta gerçekleşen Divan Kurulu Toplantısı’nda Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, siyah beyazlı camianın toplam borcunu açıkladı.

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yaptığı açıklamaların ardından birçok üyenin kendilerini arayıp, borçların makyajlanıp makyajlanmadığını sorduğunu belirten Tuncel, böyle bir durumun olmadığını belirterek borcu açıkladı.

    Buna göre Beşiktaş’ın toplam 2 milyar 103 milyon 854 bin TL borcu olduğu açıklandı.

    Previous ArticleKim Kimi Yener?
    Next Article Gençlerbirliği Hatayspor’u Bekliyor
    viralspor
    • Website

    Related Posts

    A Milli Takımımız Dünya Kupası’na Yenilgiyle Başladı

    14 Haziran 2026

    2026 FIFA Dünya Kupası’nın Maç Programı

    14 Haziran 2026

    Ankara Kent Konseyi’nden Ankaragücü’ne Ziyaret

    13 Haziran 2026

    Ay Yıldızlı Milli Takımımız Dünya Kupası’nda Sahneye Çıkıyor

    13 Haziran 2026
    Leave A Reply Cancel Reply

    A Milli Takımımız Dünya Kupası’na Yenilgiyle Başladı

    14 Haziran 2026

    New York Knicks, NBA’de 53 Yıl Sonra Şampiyon

    14 Haziran 2026

    2026 FIFA Dünya Kupası’nın Maç Programı

    14 Haziran 2026

    Ankara Kent Konseyi’nden Ankaragücü’ne Ziyaret

    13 Haziran 2026

    Ankaragüçlü’nün Kırgınlığı 19 Mayıs’ın Koltuklarına Değil, Tutulmayan Sözlere 

    13 Haziran 2026
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    • HAKKIMIZDA
    • KÜNYE
    • İLETİŞİM
    © 2026 viralspor

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.